ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Installeer de Alertbar en shop met korting
11/02/2016

Ben jij wel eens vergeten om te shoppen via iPay.nl en daardoor iCoins misgelopen? Met de Alertbar kan je dit voorkomen! Je installeert de Alertbar gratis en je mist nooit meer een aankoop met iCoins. Zodra je een webshop bezoekt die is aangesloten bij iPay.nl ontvang je namelijk automatisch een melding. Dat wordt extra veel shoppen met extra korting.Voordelen van de iPay Alertbar
De Alertbar kan je gratis installeren en je krijgt meteen een melding als je een webshop bezoekt waar je iCoins ontvangt. Extra handig is dat je ook altijd op de hoogte bent van de nieuwste acties. Je klikt op de button klik hier voor iCoins en je gaat direct naar de pagina van deze webshop op iPay.nl. Hierdoor heb je snel toegang tot jouw account en extra zekerheid voor een goede registratie van al jouw aankopen. Een echt win-winsituatie!Waar installeer ik de Alertbar?
Je kan de Alertbar installeren voor Mozilla Firerox en Google Chrome. Klik hier en kies de gewenste button om de Alertbar te installeren. Vervolgens opent het installatiescherm automatisch en met een paar simpele stappen wordt de Alertbar geïnstalleerd. Heb je nog meer vragen over de Alertbar? Kijk hier voor de veelgestelde vragen.  

Let op: tijdens het bestellen is het belangrijk om geen andere websites te bezoeken en je aankoop direct af te ronden. Op deze manier kunnen we jouw aankoop goed registreren en binnen 48 uur de iCoins bijschrijven.

Ga jij de Alertbar installeren?


   
Close
2,00% CashCoins
Tot 15% korting op je eerste Groupon bij Groupon Shopping
Code:WELKOM1
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click