ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Shop bij Bax-shop.nl en win!
06/08/2013

Sommige acties zijn zó goed, die moeten we gewoon even extra bij onze leden onder de aandacht brengen ;-) En deze week zijn wij bij iPay helemaal enthousiast over de All Inclusive Weken bij Bax-shop.nl. Waarom? Omdat er geen eind lijkt te komen aan de fantastische aanbiedingen en extra’s! Zo krijg je deze week bij iedere online bestelling een leuk cadeau. Van een magazine tot een gratis Beats By Dr. Dre hoofdtelefoon, Bax-shop.nl doet het cadeau.

En ben je toch op de website, dan kun je ook meedoen aan fantastische prijsvragen voor leuke prijzen. Voor de hoofdprijs hoef je trouwens niets te doen, behalve een bestelling te plaatsen. Tijdens de All inclusive Weken verloot Bax-shop.nl wekelijks € 500,- (je factuurnummer is je lotnummer) en maak je kans op de hoofdprijs van € 10.000,- om het tienjarig bestaan van Bax-shop.nl te vieren.

Als iPay leden kunnen we elkaar inspireren voor leuke aankopen bij Bax-shop.nl. Daarom onze vraag aan jou: Welk product van Bax-shop.nl zou jij graag in huis hebben?

   
Close
2,50% CashCoins
10% korting op alles bij Yourdecoration
Code:YDTT10
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click