ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Beachbody in 6 weken
14/05/2017

De vakantie heb je misschien al wel geboekt en dat betekent dat zon, zee en stand binnen handbereik zijn. De enige zorg die je nu nog hebt is dat je lichaam ook klaar raakt voor de vakantie. Je wilt natuurlijk wel een beetje charmant over het strand kunnen paraderen.  Werk aan de winkel? Met deze eenvoudige stappen heb jij binnen no-time een beachbody en ben je helemaal klaar om op vakantie te gaan.

We houden van eten
Het bereiken van een beachbody zal 75% komen door het controleren van je voeding. Het is inmiddels algemeen bekend: koolhydraten zijn niet bevorderlijk wanneer je op dieet bent. Eet dus minder brood, pasta, rijst en aardappelen. Schrap ze niet helemaal uit je dieet, want koolhydraten houden je verbranding wel op pijl. Schep wat minder aardappelen op en eet 2 sneeën brood in plaats van 3. Waar je juist meer van moet gaan eten zijn eiwitten. Eiwitten stimuleren de spieropbouw en dat is precies wat we willen. Welke producten zijn rijk aan eiwitten? Denk aan vis, wit vlees (zoals kip/ kalkoen), kwark en (natuurlijk) ei. Vermijd snoep, frisdrank en alcohol. Je kan eenvoudig zelf lekkere gezonde drankjes maken. Lees hier hoe gezonde drankjes in een handomdraai op tafel staan.

Gouden tip: je houdt een dieet beter vol wanneer je jezelf zo nu en dan beloont. Neem bijvoorbeeld een glas rode wijn in het weekend of beloon jezelf met een klein cadeautje bij het verliezen van een kilo.

Kom in beweging
Je kan er niet aan ontkomen: bewegen. Om spieren te kweken en vet te verbranden zal je in beweging moeten komen. Wandel een extra rondje met de hond, pak de fiets in plaats van de auto en ga met de trap in plaats van de lift. Wil je nog wat tandjes bijzetten? Begin dan met krachttraining om zo spieren op te bouwen. Wist je dat je heel veel krachttraining vanuit huis kan doen? Schaf een set dumbbells aan en ga thuis aan de slag. Om blessures te voorkomen is het wel aan te raden instructies op bijvoorbeeld YouTube te bekijken.

Wist je dat je thuis heel eenvoudig thuis sport? Lees hier meer over sporten in de woonkamer.

In 30 dagen een beachbody?
Heeft je beachbody haast en wil je het maximale resultaat behalen? Dan is het beachbody pakket van Body&Fit wat voor je! Dit pakket is ontwikkeld door personal trainers en diëtiste, bevat complete trainings- en voedingsschema’s en heerlijke recepten. 30 dagen lang ga je er vol tegenaan, ontvang je alle nodige hulpmiddelen en bereik je het optimale resultaat. In de weekenden is het schema wat minder streng, er moet natuurlijk wel ruimte blijven om een beetje te genieten. Bestel 'm direct! 

 

   
Close
1,75% CashCoins
Flashsale bij TOM TAILOR: 20% korting op alles
Code:FLASH20
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click