ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Ben jij al overgestapt?
05/01/2018

Het nieuwe jaar is weer begonnen, dit betekent dat jij nog maar een paar weken over kan stappen van zorgverzekering. Als jij wilde dat jouw oude verzekering automatisch voor je werd opgezegd had je dit voor 31 december 2017 moeten doen. Als je nog niet bent overgestapt is dit helemaal niet erg, je moet alleen niet vergeten om je oude zorgverzekering op te zeggen. Wij hebben nog een keer een aantal zorgverzekeringen voor jou op een rijtje gezet.

Delta Lloyd
Als je ziek wordt heb je de beste zorg nodig, hier kun je op rekenen met de Delta Lloyd zorgverzekeringen. Als je na je ziekte dan weer gezond bent, dan helpt Delta Lloyd jou ook om gezond te blijven. De verzekeraar houdt zich al jaren bezig met zorg, gezondheid, genezing en alles wat daarmee samenhangt. Als jij nu een zorgverzekering afsluit bij Delta Lloyd heb jij ook nog eens vrije zorgkeuze en mag je dus zelf je arts of ziekenhuis uitkiezen.

>> Sluit een zorgverzekering af bij Delta Lloyd en profiteer van 15,00 iCoins

ZorgDirect
Bij ZorgDirect profiteer je van toegankelijke en betaalbare zorg. ZorgDirect biedt een ruime zorgkeuze en uitgebreide online service. Werk jij nou bij een bedrijf waarmee zij afspraken hebben gemaakt? Dan profiteer je ook nog eens van collectiviteitskorting. Bij ZorgDirect kun je ook terecht voor ruime aanvullende pakketten.

>> Sluit een zorgverzekering af bij ZorgDirect en profiteer van 15,00 iCoins

Promovendum
Verzeker jezelf van de beste zorg met de zorgverzekering van Promovendum. Wil jij genieten van goede zorg en niet te veel premie betalen? Sluit dan een zorgverzekering af bij Promovendum. Zij werken snel en efficiënt waardoor ze de kosten laag houden en jij niet te veel betaalt. Als je nu een zorgverzekering afsluit bij Promovendum profiteer je ook nog eens van 5% pakketkorting.

>> Sluit een zorgverzekering af bij Promovendum en profiteer van 15,00 iCoins

Ben jij van plan om nog over te stappen van zorgverzekeraar? Neem dan een kijkje op deze handige pagina. 

   
Close
Tot 3,00% CashCoins
Denim Days: 20% korting op denim items bij OTTO
Code:DENIM20
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click