ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Bespaar op je boodschappen
05/04/2017

Wist je dat je wekelijks eenvoudig geld kan besparen op je boodschappen? Zo hou je extraatjes over om leuke dingen met je gezin te gaan doen. De tips voor de besparing zijn echt niet moeilijk en bovendien niet armoedig.

Voorbereiding is het halve werk
Zie je wel waar je mee thuis komt als je naar de supermarkt gaat? Dat is erg gevaarlijk. Je neemt onbewust veel dingen mee die je eigenlijk niet nodig hebt. Een zak met pasta had je eigenlijk nog wel in de kast staan en nu ga je er nog 1 meenemen omdat je eigenlijk niet zeker weet of je dit nog wel in huis hebt. Ga daarom altijd goed voorbereid naar de supermarkt. Maak een boodschappenlijstje en kijk van de voren wat je nog op voorraad hebt en wat nog gehaald moet worden. Hou je ook aan dit lijstje en ga geen extra koekjes meenemen die niet op jouw lijstje staan

Bespaar tijd + geld
Doe jij eens per week of meerdere keren per week boodschappen? Eens is namelijk meer dan voldoende. Plan van te voren in wat je de komende week wilt gaan eten, kijk welke producten bijna op zijn en stel op basis daarvan een boodschappenlijstje samen. Door goed te letten op houdbaarheidsdata kan je prima voor een hele week verse producten meenemen.

Eet voordat je gaat
Je hebt het misschien al wel eens gehoord en toch gaan we het nog een keer zeggen. Ga nooit met trek naar de supermarkt. Dit is slecht voor je portemonnee, want zo ga je dingen meenemen die je absoluut niet nodig hebt.

Shoppen in je eigen kast
Ben jij zo iemand met een volle voorraadkast die alleen maar groter en groter wordt? Dan is het hoog tijd dat jij eens gaat shoppen in je eigen voorraadkast. Bedenk wat je allemaal kan maken met de producten die je in de kast hebt staan en haal eventueel wat producten bij om je gerecht af te maken.

Kies voor budget
Je kan al veel op je boodschappen besparen door niet voor de A-merken te gaan, maar voor B-merken of zelfs de low budget merken. De kwaliteit van deze producten is echt prima. Het is iets wat je moet ervaren, want eerlijk is eerlijk: niet alle budget producten voldoen aan A-merk kwaliteit. Maar heel veel van de budget producten wel, dus waarom zou je een duurder product kopen als je dezelfde kwaliteit voor minder kan krijgen?

Online bestellen
Alle verleidingen weerstaan, mega veel tijd besparen en dat allemaal vanuit je luie stoel? Het kan! Tegenwoordig is het mogelijk online je boodschappen te bestellen, die vervolgens bij jou thuis bezorgd worden of die ingepakt en al opgehaald kunnen worden. Wij maken er al gebruik van en kunnen het werkelijk iedereen aanraden. Er is vast en zeker een supermarkt bij jou in de buurt waar dit mogelijk. Bijvoorbeeld ah.nl, PLUS of COOP?

   
Close
2,00% CashCoins
Tot 15% korting op je eerste Groupon bij Groupon Shopping
Code:WELKOM1
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click