ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Bezoek de wereld van Game of Thrones
17/07/2017

17 juli 2017 start het nieuwe seizoen van Game of Thrones. Ben jij daar ook zo blij mee? We hebben er even op moeten wachten, maar dan is het eindelijk zover. Naast dat je vanavond vast en zeker gaat kijken, hebben we ook wat leuke last minute vakantie tips die goed in dit thema passen. Het is je vast wel opgevallen dat de locaties van Game of Thrones adembenemend mooi zijn. Het goede nieuws is dat je hier zelf ook een bezoek aan kan brengen. Het grootste deel van de opnamelocaties bevinden zich namelijk in Europa en om zoals Spanje, Ierland, Marokko, IJsland, Kroatië en Malta  

Bezoek de hoofdstad King’s Landing in Kroatië
Een groot deel van de serie speelt zich af in King’s Landing. Hoewel King’s Landing op veel verschillende locaties wordt opgenomen, heb je bij deze locatie het meest echt gevoel van King’s Landing. Deze opnamelocatie ligt dichterbij dan je denkt en in geen verkeerde omgeving. King’s Landing wordt namelijk opgenomen in de stad Dubrovnik, Kroatië. De oude, monumentale stad is omringd door dikke stenen stadsmuren en heeft een authentiek karakter. Vanaf de stad geniet je van prachtig uitzicht op de Middellandse zee. Wandel lekker door gezellige straatjes proef de sfeer van de serie.

Ga op visite bij de Starks in Noord Ierland
In Noord Ierland zijn ook veel opnames gemaakt. De belangrijkste opnamelocatie is Castle Ward, voor ons bekend als Winterfell. Dit kasteel is gelegen in een groot natuurgebied en doet je echt wanen alsof je in Het Noorden van Westeros bent.

Ontdek net als Jon Snow de natuur van IJsland
Los van Game of Thrones is de natuur van IJsland echt bijzonder mooi. Veel scènes in het Noorden zijn hier opgenomen waaronder alle scènes Beyond the Wall. Bezoek de gletsjers in Vatnajökull, onder andere waar opnames zijn gemaakt met de Whitewalkers. Of de uitgestrekte, bijzondere natuur van Dimmuborgir. Hier zette Mance Rayder (Koning van de Wildlings) zijn kamp op.

Kan je niet wachten om jouw Game of Thrones trip te plannen? Boek dan hier direct jouw trip bij Booking.com.    
Close
2,38% CashCoins
Profiteer van 5% korting op eerste bestelling bij Tadaaz
Code:5TTNEW
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click