Holidaycars.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Black Friday & Cyber Monday
22/11/2017

Het is alweer bijna 24 november, dit betekent dat het bijna Black Friday en Cyber Monday is. We kunnen dus weer bijna shoppen met enorme kortingen.

Black Friday en Cyber Monday zijn tradities die uit Amerika zijn overgewaaid. Op deze dagen kan je shoppen met enorm veel extra korting. De dagen vinden plaats in het weekend na thanksgiving en zijn eigenlijk de start van het seizoen om kerstcadeaus te kopen.

Maar bij welke stores kan ik nou het beste shoppen tijdens het Black Friday weekend?
Dit hebben wij voor je uitgezocht en kan je vinden op deze handige pagina. Hier kun je uitgebreid kijken tussen een lijst met heel veel shops die meedoen aan Black Friday en Cyber Monday en je ziet ook meteen hoeveel iCoins je ontvangt bij welke shop. Op deze pagina kun je ook rechtstreeks shoppen met heel veel korting en dus ontvang je ook veel iCoins.

bol.com
Bij bol.com profiteer je tijdens het cyber weekend van enorm veel kortingen. Dus als je nog opzoek bent naar een nieuwe stofzuiger of wasmachine zou ik hier zeker een kijkje nemen. Je ontvangt ook nog tot 1,00% iCoins.

>> Shop bij bol.com met tot 1,00% iCoins

MediaMarkt
Als je nog nieuwe elektronica nodig hebt moet je dit weekend ook zeker even in de webshop van de MediaMarkt kijken. Hier profiteer je namelijk ook van enorm veel korting op heel veel producten.

>> Shop bij MediaMarkt met tot 0,75% iCoins

Coolblue
Coolblue kan natuurlijk ook niet achterblijven tijdens Black Friday. Hier shop je zelfs een week eerder al met enorme kortingen.

>> Shop bij Coolblue met tot 2,50% iCoins

Voor een overzicht van alle webshops die mee doen aan Black Friday en Cyber Monday kun je een kijkje nemen op deze themapagina.

    Share on Google+
  T-Mobile
Close
tot 3,25% CashCoins
Ontvang 20% korting bij Groupon Shopping
Code:LOVE
Decathlon
visit register click click