ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Top 5 Nieuwe producten uit de Cadeaushop
30/08/2013

Heb jij al eens wat besteld in de iPay Cadeaushop? Hier op de redactie kijken we soms onze ogen uit als de nieuwe producten geleverd worden. En aan de bestellingen te zien vinden jullie onze cadeaus ook fantastisch! Omdat we deze zomer weer leuke nieuwe producten hebben toegevoegd aan de Cadeaushop, volgt hieronder een top 5 met onze favoriete nieuwe producten uit de iPay Cadeaushop:

Scheermesjes voor Gilette Mach 3

Heb je in de Gilette Mach 3 het perfecte scheermes voor jou gevonden? Dan komen deze scheermesjes zeker van pas! Perfect scheren met minder scheerbeweging, dat kan met deze scheermesjes.

Bij iPay bestel je 4 scheermesjes voor Gilette Mach 3 voor slechts € 5,-


Luxe armband met bedels

Een prachtige armband met bedels, Deze vrouwenarmband met zwart lint, gouden schakels en diverse bedels is natuurlijk heel leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven aan moeder, vrouw, zus of vriendin. Luxe afgewerkt en een echte eyecatcher!

Bij iPay bestel je de luxe armband met bedels voor slechts € 4,83


Leren portemonnee zwart

Deze luxe, zwarte, leren portemonnee heeft 3 creditcard vakken, 1 doorzichtig (foto)vak, 2 opbergvakken en een vak voor briefgeld. De voorzijde is voorzien van een mooie applicatie.

Bij iPay bestel je deze zwarte leren portemonnee voor slechts 8,65


Gezichtsmasker collageen en goud

Last van een vermoeide huid? Na het gebruik van dit collageen gezichtsmasker met goud niet meer! Goud vertraagt het verouderingsproces van je huid, het voorkomt huidverslapping en zorgt voor minder rimpels. Plaats het gezichtsmasker op een gereinigde huid en je kan 30 minuten heerlijk ontspannen.

Bij iPay bestel je het gezichtsmasker met collageen en goud voor slechts € 4,66


Smooth legs

Nooit meer pijn tijdens het ontharen van je benen, ideaal toch? Met de smooth legs is pijnloos haar verwijderen een feit! Scoor de smooth legs van je saldo bij iPay en het ontharen van je benen is voortaan pijnloos en gemakkelijk.

Bij iPay bestel je de smooth legs voor slechts € 4,66

 

 

 

Wat is jouw favoriete product in de iPay Cadeaushop?

   
Door Danielle Hoiting op 10-10-2013 om 19:47:21
de Bag sealer, daar ben ik nu voor aan het sparen, dat vind ik een ideaal aparaatje
Close
1,31% CashCoins
10% extra korting op Costway September Sale
Code:TTSEP10
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click