ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
De December Kalender is live
13/12/2017

Het is ondertussen alweer half december, dat betekent dat je December Kalender al een aantal dagen live is. Als je meespeelt met de kalender profiteer je elke dag van extra voordeel en maak je kans op de SUPER prijs.

De hele maand december hebben wij een kalender waarbij jij elke dag een vakje kan openmaken, in dat vakje zit elke dag een andere, leuke actie. Dit kan bijvoorbeeld een verhoogde cashback zijn, een ledenactie of een exclusieve kortingscode. Als jij elke dag het vakje openmaakt maak je ook nog eens kans om de SUPER prijs te winnen. De SUPER prijs die je kan winnen bij iPay is een pizzarette van wehkamp.nl!

Je moet er elke dag op tijd bij zijn want je kan de acties van de voorgaande dagen niet meer terug kijken. Open dus elke dag een vakje van de December Kalender en profiteer van heel veel extra voordeel. Als jij dit elke dag doet ben je dus ook in de race voor de pizzarette. De December Kalender loopt van 1 tot en met 31 december, dus neem vandaag nog een kijkje in de December Kalender en profiteer van een exclusieve kortingscode voor 10% korting bij Lampenlicht.

   
Close
Tot 1,75% CashCoins
Ontvang €5,- korting bij één bestelling bij Pazzox.nl
Code:WELKOM5
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click