ONTVANG TOT 5,00 CASHCOINS Lebara Mobile
De sale is weer losgebarsten!
03/01/2017

En die wil je écht niet missen! Traditiegetrouw barst de sale in januari weer he-le-maal los met kortingen tot wel 80%. Dat is natuurlijk wel zo fijn voor onze portemonnees na die dure decembermaand. En wij? Wij hebben natuurlijk de beste sale adresjes voor je op een rij gezet. Shop-ze!

Heb jij jezelf op een streng shopdieet gezet nu een nieuw jaar is begonnen? Ons advies: wacht daar nog maar even mee. Echt. Want met zoveel korting is het zonde om die koopjes te laten liggen. Maar daar komt het volgende probleem: wáár moet je in hemelsnaam gaan shoppen in de sale? Want door zoveel korting zie je de beste koopjes bijna niet meer. Bijna. Want wij hebben deze handige sale-pagina in het leven geroepen. Zo zie je in één oogopslag meteen alle webshops die meedoen aan de sale-gekte en je ziet ook meteen hoeveel korting er gegeven wordt. Om maar even wat op te noemen: bij C&A vind je kortingen tot wel 50%, River Island en vanHaren geven ook alles voor de helft van de prijs weg en Sarenza gooit er nog een schepje bovenop met kortingen tot wel 60! What’s not to like? Shoppen dus, in de sale.

Ook heel veel moois scoren in de sale? Wacht niet langer en ga meteen door naar deze SALE-pagina. Shop-ze!

   
Door Konrad Janus op 23-03-2017 om 18:23:45
ooooooooooooooooooooooooooooo
Door Hugo van Olphen op 04-01-2017 om 13:05:59
Graag onmiddellijke blokkering van toezending en lidmaatschap van i-pay !!! En ook graag een schrtiftelijke bevestiging hiervan !!!?? Bij voorbaat dank !!!
ONTVANG TOT 5,00 CASHCOINS Lebara Mobile
visit register click click