ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Doe jezelf (of een ander) een dagje wellness cadeau!
18/10/2015

Ojee. Verjaardag van mam, je beste vriendin of dochter en nog geen cadeau? Nog beter dan die goeie film of een fles heerlijk ruikend badschuim geef je ze een ervaring. Samen naar de bioscoop of een dagje wellness in één van de prachtige spa's die Nederland rijk is bijvoorbeeld! Na een bezoek aan de sauna, een fris dompelbad en een ontspannende massage voel je je weer als herboren. Dit zijn de leukste dagjes wellness die je via de Wellnessbon kunt geven (of voor jezelf kunt kopen!).

Wellness weekend

Wellness weekend voor twee
Ga je voor de super-deluxe versie, dan kom je uit bij een heel weekend vol wellness. Twee of drie dagen genieten van zuiverende saunasessie, culinaire hoogstandjes, helende massages en sprankelende beauty behandelingen. Met een wellness weekend voor twee ga je twee of drie dagen helemaal tot rust komen. Besteed tijd aan jezelf, elkaar en geniet van de rust en ontspanning in een van de vooraanstaande spa`s. Gezellig om samen met je partner of een goede vriendin te boeken.

Massage (van sportmassage tot hotstone)
Boek een massage of geef er eentje cadeau! Heerlijk voor de sportliefhebber, of juist voor iemand met een kantoorbaan die zijn dagen zittend door brengt. Door een stevige massage komt je weefsel weer los van je spieren en beweegt alles weer soepel. Natuurlijk kun je de lengte en intensiviteit van de massage aanpassen op de persoon.

wellness floating arrangement

Floating arrangement
Deze bijzondere ervaring wil je niet missen! Het gevoel van gewichtloosheid in het water met een ontspannend muziekje. De stress verlaat binnen enkele minuten je lichaam. Hier hoef je geen hele dag voor uit te trekken, je kunt ook een floating middagje boeken of na je werk even een half uurtje gaan dobberen.

Beauty verwendag voor jezelf
Verwen jezelf eens met een bijzonder cadeau. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke gezichtsbehandeling tijdens je saunabezoek of boek een hot stone massage erbij. Maak het af met een lichaamspakking waardoor je huid extreem zacht aanvoelt en helemaal gereinigd is. Smoothie tussendoor, gezonde salade als lunch... Wij klikken snel op 'BOEKEN'! De wellness centres bieden persoonlijke aandacht in een kleinschalige, ontspannen en intieme sfeer zodat je je weer helemaal op kunt laden.

Wellness beauty behandelingen

   
Close
Tot 1,75% CashCoins
Cult Beauty: Ontvang 15% korting op je eerste aankoop
Code:FIRST15
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click