ONTVANG Tot 24,00 CASHCOINS ONTVANG Tot 24,00 CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Doe mee met de CashBoost wedstrijd
01/11/2013

Goed nieuws! Deze maand hebben we een extra ledenactie op iPay: de CashBoost wedstrijd! Bij deze wedstrijd zijn je vrienden geld waard! Hoeveel geld? Dat hangt er van af of jij de winnaar wordt van deze spannende strijd.

Bij de CashBoost wedstrijd gaan we op zoek naar het lid dat de meeste vrienden kan aansporen om lid te worden van iPay. Degene die aan het eind van de wedstrijd de meeste leden heeft aangebracht wint 200 iCoins! De nummers 2-5 ontvangen 50 iCoins en nummer 6-10 nog steeds 20 iCoins. Daarnaast ontvang je ook de CashBoost vergoeding van 5 iCoins voor ieder aangemeld lid wat tenminste 10 iCoins spaart.Iedere deelnemer aan de CashBoost wedstrijd verdient dus cash voor het aanbrengen van nieuwe (actieve) leden. Maar hoor jij bij de winnaars, dan liggen er nog flink wat extra iCoins voor je klaar!

Benieuwd hoe jij er voor staat? Op de CashBoost wedstrijdpagina zie je de actuele stand en een teller die laat zien hoeveel tijd je nog hebt om de eerste plaats te behalen. Ga dus direct aan de slag en versla je tegenstanders door zoveel mogelijk nieuwe leden aan te brengen.

De winnaars van de CashBoost wedstrijd worden op 2 december bekend gemaakt! Houd hiervoor de nieuwspagina in de gaten.

Zet ‘m op!

   
Door J Doevelaar op 04-11-2013 om 16:02:02
Ik wil graag weer emails ontvangen maar bij jullie reageert niemand op mijn verzoek.Gr doev0907@hotmail.com
Close
1,00% CashCoins
4 halen, 3 betalen op A-merken banden bij Euromaster
Code:
ONTVANG Tot 24,00 CASHCOINS ONTVANG Tot 24,00 CASHCOINS
visit register click click