ONTVANG 20,00% CASHCOINS ONTVANG 20,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
We zijn benieuwd naar jouw mening!
10/10/2013

Stel, je wilt een nieuwe televisie kopen (of een camera, een paar laarzen, een nieuwe tas, enz). Je weet welk merk je wil en na enig onderzoek heb je ook een goed model gekozen. Met andere woorden, je weet precies wat je wil. Maar nu wil je natuurlijk de beste deal! Het team van iPay doet haar best om de beste acties, aanbiedingen en kortingen via onze website aan te bieden, maar hoe een webshop vervolgens met jou en je bestelling omgaat…daar hebben wij geen invloed op. Daarom is het soms best fijn om te weten hoe andere mensen over een webshop denken. Daar hebben wij iets op gevonden, maar we hebben jouw hulp daarbij nodig!

Door – na een aankoop – een review te schrijven over jouw ervaring met een webshop, kun je andere leden meer informatie geven over een webshop. Werd je bestelling goed afgehandeld? En als er problemen waren, werden deze dan op de goede manier opgelost? Kon je het product goed vinden in de webshop? Hoe is de prijs in verhouding tot andere webshops? Allemaal vragen die jij voor anderen kunt beantwoorden! En als we dat allemaal doen, dan duurt het niet lang voordat er bij iedere webshop op iPay meerdere reviews staan. En die helpen jou dan weer om een goede keuze te maken.

Schrijf jij een review over een webshop, dan willen we je daar graag voor belonen!
Klik hier en verdien 0,10 iCoins met jouw review >>

   
Door Anke Plomp op 11-10-2013 om 16:24:43
wij hebben eten besteld via ipay,bij Portefino Haastrecht.Dit was heel goed,het was er snel en erg lekker,kan het iedereen aanraden,en je krijgt de vergoeding van ipay erbij,wat wil je nog meer.
Door Kim Heuving op 11-10-2013 om 09:23:07
Laatst GTA 5 bij bol.com besteld. Overal was het spel uitverkocht en niet meer leverbaar. Gelukkig kwam ik er achter dat zij het spel nog op voorraad hadden. Binnen één dag had ik het spel in huis.
Door Danielle Hoiting op 10-10-2013 om 19:38:20
Ik heb bij BonPrix een leuke trui en een leuk shirtje gekocht via iPay, Ik maandag de bestelling gedaan en woensdag had ik de bestelling al binnen. Ik ben heel blij met de trui en het shirtje en ga zeker vaker wat bij BonPrix bestellen via iPay
Close
12,50% CashCoins
Ontvang tijdelijk 10% korting bij Kaspersky
Code:ORANGE10
ONTVANG 20,00% CASHCOINS ONTVANG 20,00% CASHCOINS
visit register click click