ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Een goede start van het nieuwe schooljaar
14/08/2015

Met het einde van de zomer(vakantie) in zicht, is het tijd ons weer voor te bereiden op een nieuw schooljaar. Of we het nou leuk vinden of niet, het ‘gewone leven’ gaat weer beginnen. Laten we enthousiast van start gaan met fijne nieuwe schoolspulletjes en onze kinderen helpen er weer een fantastisch jaar van te maken. We geven je graag een paar tips voor een goede start van het nieuwe schooljaar!

Met een broodtrommel op pad

Voor alle nodige energie op een (lange) schooldag is een gezonde lunch en drinken echt een must. Maar niemand houd van kleffe, geplette boterhammen en een gebutste appel. Een broodtrommel en drinkbeker zijn dus handig om een lunch vers te houden en extra aantrekkelijk te maken. Dat scheelt weer heel wat weggegooide boterhammen en je kind gaat goed gevuld de dag door ;-) Op zoek naar goeie lunchsets? Kijk dan eens bij Blokker. Daar vind je mooie effen lunchboxes, maar ook te gekke broodtrommels met prints van o.a. Nijntje, Spiderman en Minions.

Bezoek de V&D SchoolCampus voor schriften, agenda’s, kaftpapier en meer

Geen middelbare scholier die De SchoolCampus van V&D niet kent. Al jaren is dit dé place to be om je schoolspullen te scoren. Je vind je er alles wat je nodig hebt om het schooljaar op het voortgezet onderwijs in stijl te beginnen. Kaftpapier, schriften, rekenmachines, pennen, potloden en natuurlijk een enorme selectie aan schoolagenda’s. Geen zin in een ritje naar de stad en wil je alles snel in huis hebben? Je kunt de V&D SchoolCampus ook online bezoeken!

Neem alles makkelijk mee in een goede schooltas

Kinderen weten vaak maar al te goed met wat voor schooltas zij dit jaar op het schoolplein willen verschijnen. Lunchtrommel, drinken, schriften, boeken en gymspullen moeten natuurlijk ook makkelijk naar school kunnen worden meegenomen. Help je kinderen met kiezen en zoek voor een goede balans tussen een trendy tas en een tas die praktisch en qua draagcomfort kan bieden wat je kind nodig heeft. Zeker wanneer er langere afstanden moeten worden gefietst om op school te komen is een comfortabele rugzak een aanrader! Bij Schooltassen-online.nl heb je veel keus en kun je samen met zoon of dochter de beste tas kiezen. En die bestel je dan natuurlijk met korting via onze website :-)

Stap sportief op de fiets

Fietsen is gezond! Het kan verleidelijk zijn je kinderen even snel met de auto bij het schoolplein te droppen of ze met de bus te laten reizen, maar vaak is dit helemaal niet nodig! Fietsen naar school zorgt voor een gezonde dosis frisse lucht en dagelijkse beweging. Bovendien vinden vooral jongere kinderen het vaak maar wat stoer om elke dag zelf het verkeer te mogen trotseren (eventueel met begeleiding van papa, mama of een broer of zus) en zo zelf naar school te fietsen. Toe aan een nieuwe fiets voor dit schooljaar? Kijk dan eens bij FietsenExpert.nl.

   
Close
1,25% CashCoins
6% korting op museumkaartjes bij Tiqets
Code:TIQETSMUSEUMS
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click