ONTVANG 20,00% CASHCOINS ONTVANG 20,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Gratis minicruise of vakantie naar Turkije
01/12/2014

Dat overstappen van zorgverzekering loont, dat wist je waarschijnlijk al lang. Met alle mogelijkheden qua aanvullende verzekering en zorgverleners is het goed mogelijk dat je voor minder geld heel goed verzekerd kunt zijn. Maar wil je nog meer uit je overstap halen, dan ben je bij iPay aan het goede adres!

Naast een fijne cashback voor het afsluiten van een nieuwe verzekering, geven we bij bijna alle verzekeringen ook een gratis reis weg. Goed en voordelig verzekerd en gratis op vakantie naar Turkije of met een minicruise naar Newcastle. Dat is pas veel écht veel voordeel.

Gratis vakantie naar Turkije
Een prachtige rondreis door Turkije. Van Antalya, via Konya naar Cappadocia en vanaf daar langs de Zijderoute en over het Taurusgebergte terug naar het prachtige Antalya. Maak kennis met de Tyrkse cultuur, bezoek Turkse markten, bewonder het ontzagwekkende landschap en maak een boottocht over de Manavgat rivier tot aan de Middellandse Zee. Een reis om nooit te vergeten!

Wil je weten bij welke verzekeringen je de gratis vliegreis naar Turkije ontvangt en hoeveel cashback je krijgt?
Check dan onze handige zorgverzekering overzicht >>

Gratis minicruise naar Newcastle
Stap in IJmuiden aan boord van een cruiseschip en vaar naar North Shields (Noord-Engeland). Eenmaal van boord waan je je al gauw in lang vervlogen tijden tijdens een bezoek aan het schilderachtige middeleeuwse stadje Durham. In Newcastle ontdek je tijdens een Panoramatour de vele bezienswaardigheden van deze enerverende metropool en de River Tyne.  De reis wordt afgesloten met een gezellige avond aan boord van het cruiseschip, tijdens de terugreis naar Ijmuiden, waar je vroeg in de ochtend weer zult aan komen. De ideale gelegenheid om er eventjes met zijn tweeën tussenuit te gaan!

Wil je weten bij welke verzekeringen je de gratis minicruise naar Newcastle ontvangt en hoeveel cashback je krijgt? Check dan onze handige zorgverzekering overzicht >>

   
Door Linda Schouw op 18-12-2015 om 13:21:50
Hoe lang duurt het ongeveer voor het bevestigd is? Ik heb bij zilverenkruis een verzekering afgesloten en daar zit de reis naar Turkije bij. Ik kan ook nergens iets vinden welke aanbieder deze reis uitvoert (welke organisatie). Wel echt een super leuke actie!
Door Lianne Engels op 13-12-2014 om 01:56:40
Wanneer krijg ik bericht over de gekregen minicruise bij het afsluiten van mijn zorgverzekering bij anderzorg via iPay? Ik heb hier geen informatie van gekregen en wil graag weten hoe dit in zijn werk gaat
Kim : iPay.nl Team
   Wanneer de zorgverzekeraar jouw aankoop heeft bevestigd en wij deze in jouw account goedkeuren, ontvang je ook bericht over de minicruise. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan gerust even contact op met de klantenservice.
Close
0,98% CashCoins
Zomerverkoop bij Waschbaer: tot 50% korting
Code:L86 893
ONTVANG 20,00% CASHCOINS ONTVANG 20,00% CASHCOINS
visit register click click