ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Low budget Halloween kostuums
24/10/2016

Halloween staat voor de deur en dat betekent dat we de verkleedkist weer open mogen trekken! Heb jij al een idee hoe jij je wilt gaan verkleden? Om je een handje te helpen hebben we een paar leuke en originele outfits voor je bedacht die ook nog eens super low budget zijn!

Zombie nurse
Jaag iedereen de stuipen op het lijf met deze angstaanjagende zombie zuster outfit!

Je hebt nodig:
- Een oude (lange) witte blouse
- Wit papier
- Rode verf
- Witte en zwarte schmink
- Rode lippenstift
- Witte kousen

Maak een paar scheuren in de witte blouse en besmeer de blouse met de rode verf. Het moet lijken alsof er een hoop bloed op de blouse zit. Knip van papier een hoedje, zorg dat je goed past en meet zodat het hoedje op jouw hoofd past. Besmeer ook het rode hoedje met rode verf. Als laatste smeer je rode verf op de witte kousen. Je outfit zelf is nu klaar. Als het feest zover is, maak je jouw gezicht helemaal wit met de witte schmink. Om een echte zombie look te krijgen, zet je alle contouren van je gezicht aan met de zwarte schmink. Maak rond om je ogen met de zwarte schmink of zwarte oog make-up een “smokey eye” effect. Maak je lippen rood met de rode lippenstift. Doe vervolgens net alsof je heel erg bent uitgeschoten voor het dramatische effect. Wil je er helemaal voor gaan? Smeer dan nog wat rode verf op je armen!

Bank Robber
Iets minder angstaanjagend maar zeker low budget!

Je hebt nodig:
- Een gestreept shirt
- Een zwarte muts
- Een zwarte broek
- Zwarte handschoenen
- Oude kussensloop
- Zwarte schmink
- Zwarte stift

Teken op de oude kussensloop met de zwarte stift een groot dollar tegen en vul de kussensloop met oud papier. Zo lijkt het alsof de kussensloop gevuld is met allemaal geld. Trek vervolgens alle kleding aan. Gebruik de zwarte schmink om een zwart masker op je gezicht te maken of koop een zwart masker. Knip van de handschoen de helft van alle vingers af. Trek deze aan en je bent klaar om op pas te gaan!
 

Skulling
Voor dit toch wel angstaanjagende kostuum is enige creativiteit vereist. Maar als je het goed doet, steel je wel de show!

Je hebt nodig:
- Oude zwarte broek
- Oud zwart shirt
- Witte schmink
- Zwarte schmink
- Witte verf

Leg de broek en het shirt op de grond. Begin met witte verf een ruggengraat en ribben te verven op het zwarte shirt. Maak vervolgens de armen op de mouwen. Deze bestaan uit 2 botten. Om heupen te maken, zal je de broek en het shirt tegen elkaar aan moeten leggen. Je vind hier een goed voorbeeld van hoe de heupen eruit moeten komen te zien. Verf vervolgens de benen op de broek. Laat dit goed drogen en herhaal het proces op de achterkant.

Zodra Halloween aangebroken is, kan je jouw zelf gecreëerde pak aantrekken. Nu moet jouw gezicht nog geschminkt worden. Maak eerst je hele gezicht wit. Maak om je ogen een grote zwarte cirkel en vul deze helemaal met zwarte schmink. Op je neus maak je een soort zwart dopje. Trek vervolgens een zwarte horizontale streep in het midden van je lippen en trek deze circa 2,5 centimeter verder door dan het einde van je lip. Teken hier omheen alle tanden. Om de look af te maken, maak je alle contouren van je gezicht een beetje zwart.

Heb je geen zin om zoveel moeite te steken in een kostuum? Dan kan je hier kant-en-klare kostuums shoppen! 

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
Halloween Feestwinkel 1,50% CashCoins

Halloween Feestwinkel

Halloween versieringen & kleding koop je met korting bij Halloween Feestwinkel

Naar de actie
Close
2,38% CashCoins
Profiteer van 5% korting op eerste bestelling bij Tadaaz
Code:5TTNEW
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click