ONTVANG 20,00% CASHCOINS ONTVANG 20,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Handige musthave keukengadgets
24/04/2017

Aangezien we er iedere avond gegeten moet worden en iedere avond Thuisbezorgd een beetje te veel van het goede is, sta jij (of je partner) iedere dag in de keuken om weer wat lekkers op tafel te zetten. Soms zou het best wel eens handig zijn om wat hulp en/of hacks te hebben voor het koken, want je sommige klusjes in de keuken zijn gewoon niet leuk. Wellicht helpen deze gadgets voor in de keuken erbij dat je voortaan met veel plezier in de keuken staat

Afgietpan

Bij het koken van aardappels, groente of pasta moet altijd het water afgegoten worden. Misschien gebruik je hiervoor een vergiet of je doet het  op de ouderwetse manier: de deksel op een giertje zetten en gieten maar. Mocht je soms wat onhandig zijn, heb je weer allemaal kokend water over je handen heen gekregen of de pasta ligt in de gootsteen. Weet je wat jij nodig hebt? Een pan met afgietdeksel. Een vergiet of kiertje zijn verleden tijd! Je bestelt zo’n pan eenvoudig bij Blokker, waar je ook nog eens cashback over jouw aankoop ontvangt.

Snijden
Roeren in de pan gaat je nog best goed af. Alhoewel snijden ook wel lukt, is dit gewoon echt geen leuke klus en het duurt vooral heel lang. Ui snijden is al helemaal drama, want de tranen springen in je ogen. Daar zitten we dus echt niet op te wachten. Gelukkig is hulp onderweg, want met de snijmachine voor groente en fruit, ben je in een handomdraai klaar met het snijwerk in de keuken.  Je kan hem gebruiken om te raspen, mixen, snijden en pureren. Dit is zo handig! Geloof ons, deze keukengadget kan echt niet in jouw keuken ontbreken. Bestel jouw snijmachine nu bij bol.com en ontvang tevens cashback over je aankoop.

Schillen
Het snijden van groente en fruit is makkelijk op te lossen, maar dan hebben we nog een ander probleem: schillen. Zeker wanneer je een groot gezin hebt en je dus een hoop aardappels moet schillen om iedere mond te kunnen vullen, ben je hier een hoop tijd aan kwijt. Toch is er een handig apparaatje die dit werk uithanden neemt: de elektrische groente en fruit schiller. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is de aardappel op de draaischijf te klemmen en vervolgens zal het apparaat zijn werk doen. Zo kan jij lekker de ballen gaan draaien. Wil je zo snel mogelijk dit apparaat bemachtigen? Bestel hem dan spotgoedkoop bij Deal Banana en ontvang ook over deze gadget cashback.

Deze gadgets zullen geen lifesavers zijn, maar gaan in ieder geval een hoop frustraties en tijd schelen!

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
Blokker 1,88% CashCoins

Blokker

Huishoud, speelgoed, tuinmeubilair en luxe producten koop je met korting bij Blokker.

Naar de actie
Close
2,50% CashCoins
Voucher voor €15,- korting bij HAPPY SIZE
Code:SUNNY
ONTVANG 20,00% CASHCOINS ONTVANG 20,00% CASHCOINS
visit register click click