ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Heb jij de alertbar al?
04/10/2017

Heb jij de alertbar al

Heb jij last van FOMO (Fear Of Missing Out)? Dan is de alertbar echt iets voor jou! Maar wat kun je eigenlijk allemaal met de alertbar en hoe installeer je hem? Dat is én heel makkelijk én de voordelen zijn oneindig (lees: er wordt 0,20 tegoed aan je account toegevoegd). Dus waar wacht je nog op? Lees mee en download de alertbar!

Mis nooit meer een cashback
Voor iedereen die nooit een cashback wil missen, is de alertbar de uitvinding van de eeuw. Zodra jij naar een aangesloten webshop gaat waarbij je cashback kunt ontvangen, ontvang je van ons meteen een melding. Je ziet dus niet alleen dat je cashback kunt ontvangen bij de betreffende webwinkel, maar ook hoeveel. Zo kun je nooit meer cashback mislopen. Handig!

Activeer direct jouw cashback
Heb je zo’n melding ontvangen bij een webshop en wil je er iets kopen? Klik dan op ‘activeer jouw cashback’ om zo direct jouw cashback te activeren. Je hoeft dus niet eerst terug te gaan naar de website om in te loggen. Makkelijker kan bijna niet! Wist je al dat je op deze manier tot wel honderden euro’s per jaar kunt besparen?

Het menu
Wat staat er zoal op het Cashback Alertbar menu? Denk aan heel veel top deals. Je vindt op deze manier direct de beste deals van je favoriete webshops. Maar ook een tijdelijk verhoogde cashback kun je er vinden, net als de populairste webshops van het moment en je hebt direct toegang tot jouw account. Dus waar wacht je nog op? Download snel (en helemaal gratis!) de alertbar en profiteer van heel veel voordeel.

En zo download je de alertbar
1. Ga naar deze pagina
2. Klik op de gewenste button (ga je voor Mozilla Firefox of Google Chrome?)
3. Nu zie je een stappenplan. Volg deze op en je hebt binnen een paar minuten de alertbar geïnstalleerd. Ben je klaar? Dan wordt er ook nog eens 0,20 aan je saldo toegevoegd. Bingo!

   
Close
tot 2,00% CashCoins
Ontvang 15% korting bij Body & Fit
Code:SAVE15
ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS
visit register click click