ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Hoe doe je belastingaangifte?
19/04/2017

Heb jij nog geen belastingaangifte gedaan? We begrijpen dat het een vervelend klusje is, maar het moet echt voor 1 mei gedaan zijn. Je wilt natuurlijk geen verzuimboete betalen omdat je de aangifte niet tijdig hebt ingevuld. Het is ook altijd zo’n gedoe en je wilt absoluut niet te veel betalen of te weinig ontvangen.  Zeker als je geen kaas gegeten hebt van al die financiële zaken die je eigenlijk niet interesseren. We helpen je graag de aangifte een beetje leuker/makkelijker te maken.

Bereid je voor
Neem om te beginnen een avondje vrij om zo alle tijd te nemen voor de aangifte. Ook is goede voorbereiding het halve werk. Er zijn een aantal benodigdheden die jij nodig hebt om je aangifte goed te kunnen doen. Je hebt nodig: jaaropgaaf 2016, gemaakte studiekosten 2016, hypotheekrente, donaties, leaseauto en je DigiD inlogcode. Waarschijnlijk zijn niet alle benodigdheden op jou van toepassing doordat je bijvoorbeeld geen koophuis hebt, geen leaseauto of niet studeert. Indien je in 2016 voor meerdere werkgevers gewerkt hebt, zal je van alle werkgevers een jaaropgaaf nodig hebben. Ontvang je een uitkering? Dan zal je van het UWF een jaaropgaaf ontvangen hebben.

Aan de slag!
Het is dan toch echt tijd om aan de slag te gaan. Gelukkig spreekt het elektronische programma van de belastingdienst aardig voor zichzelf. Als je de stappen volgt, zal je zien dat je de documenten die je van te voren opgezocht hebt aan bod komen. Begrijp je niet helemaal goed wat er van je gevraagd wordt? Klik op het vraagtekentje om extra uitleg te vragen over het onderwerp.

Hulp nodig?
Zie je het echt niet zitten of wil je echt alles uit je belastingaangifte halen? Doe niet te veel moeite en schakel de hulp van Bokkz in. Voor slechts €25 per jaar doe je aangifte met de kennis van een belastingadviseur. Bokkz vertelt je waar je allemaal recht op hebt en checkt of je niks vergeten bent. Je ontvangt persoonlijk advies en tips om te besparen. Je verdient de kosten voor Bokkz met alle tips en tricks dikwijls terug en je kan Bokkz met cashback afsluiten.

Wil jij ook de hulp van Bokkz? Klik dan hier om direct hun hulp in te schakelen. 

   
Close
2,50% CashCoins
15% korting op kleding & accessoires bij Body & Fit
Code:FASHION15
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click