ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Hoe kies ik de juiste zorgverzekeraar?
23/12/2016

Goede vraag! Want met zo’n groot aanbod aan diverse zorgverzekeraars is het soms lastig kiezen. Wij helpen je graag bij het maken van die keuze. Het is in ieder geval belangrijk dat je kijkt naar je eigen wensen en wat je het belangrijkste vindt. Wil je bijvoorbeeld een lage, maandelijkse premie of vind je het belangrijk dat je bij alle zorginstellingen en ziekenhuizen terecht kunt? En zo zijn er nog meer van die vragen. Wij nemen ze met je door, zodat je aan het einde van deze blog precies weet wat je te doen staat!

Kijken & vergelijken
Ben je zo gezond als een vis? Heb jij weinig last van pijntjes of kwalen? Kun je je niet herinneren wanneer je de dokter voor het laatst hebt gezien? Ga je voor een lage premie per maand? Als je (bijna) alle vragen volmondig met ‘ja!’ kunt beantwoorden, is een goedkope zorgverzekering waarschijnlijk iets voor jou. Via deze zorgpagina kun je de goedkoopste verzekeringen met elkaar vergelijken. Oh, en vergeet niet om te checken of je ook recht hebt op collectiviteitskorting via jouw werkgever of beroepsgroep!

Het eigen risico
We hebben het al vaker over het eigen risico gehad. Ga je ‘m verhogen of juist niet? Als je de bovengenoemde vragen met ‘ja’ kon beantwoorden en je maandelijks niet te veel wilt betalen, kun je ervoor kiezen om het eigen risico te verhogen. Maar moet je - helaas - regelmatig naar de dokter of het ziekenhuis of kun je een dure operatie écht niet meteen betalen (mocht dat nodig zijn)? Dan is het misschien beter om je eigen risico niet te verhogen. Er zijn trouwens ook verzekeringen waarbij je het eigen risico van €385,- gespreid kunt betalen, zodat je het niet in één keer hoeft op te hoesten.

De service
Vind je persoonlijk contact belangrijk en heb je regelmatig je zorgverzekering gebeld met allerlei vragen? Dan kun je misschien ook eens kijken naar recensies over de behulpzaamheid en klantvriendelijkheid. Sommige zorgverzekeraars steken er met kop en schouders bovenuit als het om service gaat (en anderen juist weer niet). Als jij dit een belangrijk punt vindt en wil meenemen in je beslissing, doe je er goed aan om eens de ervaringen van anderen te lezen.

De vrije keuze
Sommige verzekeringen zijn heel goedkoop, maar… laat je daar niet meteen door verleiden! Het kan namelijk zo zijn dat je niet bij alle ziekenhuizen of zorginstellingen terecht kunt. Als je het belangrijk vindt om zelf te kunnen bepalen naar welk ziekenhuis je gaat, kies dan voor een zorgverzekeraar met een vrije zorgkeuze.

Weet jij nu precies wat je te doen staat? Check dan deze zorgpagina waar je alle zorgverzekeraars met elkaar kunt vergelijken of stap meteen over én geef je saldo een enorme boost!

   
Door Konrad Janus op 23-03-2017 om 18:34:43
o0oooooooooooooooooooooooooooo
Close
1,25% CashCoins
Ontvang 5% korting op alle amusement parken bij Tiqets
Code:5OFFPARKS
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click