ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Je vrienden zijn geld waard!
25/09/2014

Goed nieuws! Deze maand hebben we een extra ledenactie op iPay: de Referral Wedstrijd! Bij deze wedstrijd zijn je vrienden geld waard! Hoeveel geld? Dat hangt er van af of jij de winnaar wordt van deze spannende strijd.

Bij de Referral Wedstrijd gaan we op zoek naar het lid dat de meeste vrienden kan aansporen om lid te worden van iPay. Degene die aan het eind van de wedstrijd de meeste leden heeft aangebracht wint 100 iCoins! De nummer 2 ontvangt 50 iCoins, nummer 3 krijgt 25 iCoins en nummer 4-10 nog steeds 5 iCoins.Daarnaast ontvang je ook een vergoeding van 2 iCoins voor ieder aangemeld lid wat tenminste 2 iCoins (exclusief welkomstbonus) spaart.Iedere deelnemer aan de Referral Wedstrijd verdient dus cash voor het aanbrengen van nieuwe (actieve) leden. Maar hoor jij bij de winnaars, dan liggen er nog flink wat extra iCoins voor je klaar!

Benieuwd hoe jij er voor staat? Op de Referral Wedstrijdpagina zie je de actuele stand en een teller die laat zien hoeveel tijd je nog hebt om de eerste plaats te behalen. Ga dus direct aan de slag en versla je tegenstanders door zoveel mogelijk nieuwe leden aan te brengen.

De winnaars van de Referral Wedstrijd worden na 17 oktober bekend gemaakt! Houd hiervoor de nieuwspagina in de gaten.

Zet ‘m op!

   
Close
2,38% CashCoins
Profiteer van 5% korting op eerste bestelling bij Tadaaz
Code:5TTNEW
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click