ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Wat kost een uitvaart?
15/02/2015

Nadenken over je eigen uitvaart, dat doe je liever niet. Maar als je je beseft hoe belangrijk het is om bepaalde zaken op tijd te regelen, ga je wel nadenken over een uitvaartverzekering. Door nu al te sparen voor je uitvaart zadel je jouw dierbaren niet op met onverwacht hoge kosten.

Een uitvaartverzekering biedt in dat geval niet alleen kostendekking, maar ook persoonlijke begeleiding. Grote namen in de uitvaart zijn bijvoorbeeld Yarden, Monuta en Delta. Maar als je een uitvaartverzekering af wil sluiten, voor welk bedrag verzeker je dan?

Verzeker minimaal €5.000
De kosten van je uitvaart zijn afhankelijk van je eigen wensen. Een eenvoudige uitvaart kost zo’n €5.000, de kosten kunnen oplopen tot ongeveer €8.000. Ieder mens is anders en iedereen wil op zijn of haar eigen manier afscheid nemen. Denk bijvoorbeeld aan een opbaring, de kist, een rouwauto, de condoleance en rouwkaarten of een rouwadvertentie. Een uitvaart kan zo eenvoudig of zo uitgebreid worden als je maar wil. Je kunt de condoleance aan huis houden, zelf zorgen voor koffie en met eigen vervoer naar de begraafplaats rijden. Je kunt ook een zaal huren en de aankleding laten verzorgen.

Een uitvaartverzekering geeft een goed gevoel
Je persoonlijke wensen bepalen de uiteindelijke kosten. Een begrafenis is vaak duurder dan een crematie, omdat je moet denken aan kosten voor een grafsteen, grafrechten en grafonderhoud. Bij een crematie kies je tussen een urn of verstrooiing. Belangrijk om nu al over na te denken! 

Bedenk voor jezelf hoe je jouw eigen uitvaart zou willen regelen, en pas je uitvaartverzekering daar op aan. Een uitvaartverzekering voorkomt onverwachte kosten voor nabestaanden. Bekijk alle uitvaartverzekeraars op iPay.nl.

   
Close
Tot 1,75% CashCoins
Cult Beauty: Ontvang 15% korting op je eerste aankoop
Code:FIRST15
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click