ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Laat je iCoins uitbetalen!
07/09/2015

iCoins sparen, waar doe je dat eigenlijk voor? Dat laten wij helemaal aan jou over! Maar we geven je graag verschillende mogelijkheden om een uitbetaling aan te vragen. Heb jij genoeg gespaard voor een uitbetaling? Dan kun je via jouw account een uitbetaling aanvragen. Kies daarbij één van de volgende opties:

Uitbetalen in cash

Misschien spaar je voor een vakantie, een dagje uit, een goed boek, een etentje, noem maar op…dan heb je waarschijnlijk het meest aan cash. Harde euro’s op je bankrekening, waar je zelf mee kunt doen wat JIJ wil. Kies bij het aanvragen van een uitbetaling in cash een passend bedrag en geef je bankgegevens door. Dan zorgen wij dat het geld zo snel mogelijk op je rekening staat.

 

Uitbetalen in cadeaus

Met iets minder opgespaard tegoed kun je al prima terecht in onze cadeaushop. Voor kleine en grotere saldo’s hebben wij voordelig de leukste cadeaus, handige hebbedingetjes en mooie accessoires. Neem vrijblijvend een kijkje in onze cadeaushop en kies jouw favoriete cadeau om voor te sparen!

 

Uitbetalen in cadeaukaarten

Weet je al wel wáár je je opgespaarde iCoins wil uitgeven, maar nog niet precies waar aan? Of wil je het opgespaarde extraatje aan iemand cadeau doen? Laat je dan uitbetalen in een cadeaukaart! We hebben cadeaukaarten voor bekende winkels als Zalando, bol.com en Bart Smit, maar ook voor de sauna, een high tea, de bioscoop, enzovoorts. Genoeg leuks te kiezen dus. Veel van de cadeaubonnen worden bovendien per e-mail verzonden en kun je dus snel over beschikken.

Welke uitbetalingsmethode is jouw favoriet?

 

   
Door Tamara de Haas op 11-09-2015 om 16:06:59
Ik wacht nog steeds op mijn cadeaukaart. Hij blijft onverzonden. Hoe kan dat?
Close
tot 2,00% CashCoins
Ontvang 5% korting bij Body & Fit
Code:SAVE5
ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS
visit register click click