ONTVANG 16,25 CASHCOINS ONTVANG 16,25 CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Speciale ledenactie voor Moederdag
26/04/2016

8 mei is het weer tijd om onze lieve moeders te verrassen en ze in het zonnetje te zetten. Wij willen jou samen met Greetz.nl graag een handje helpen. Doe mee met onze speciale Moederdag ledenactie en maak kans op een gepersonaliseerde bloempot met rozen van Greetz.nl t.w.v. €24,95.

Het zou toch ontzettend leuk zijn om jouw moeder te verrassen met een bloempot met jouw/jullie foto met potroosjes erin? Extra handig als je niet bij jouw moeder kan zijn op Moederdag: de gepersonaliseerde bloempot kan bij jouw moeder thuis worden bezorgd. Zo kan je jouw moeder ondanks jouw afwezigheid alsnog verrassen op Moederdag met een onwijs leuk cadeau.

Deelnemen kost maar 0,25 iCoins en kan tot en met 3 mei 2016. Ben jij de gelukkige winnaar? Zorg dan dat je de bloempot voor 8 mei 2016 besteld want hierna zal de prijs verlopen zijn.

Lijkt het jouw wat om dit te winnen? Klik dan hier. Wil er zeker van zijn dat jouw moeder een leuk cadeau krijgt met Moederdag? Klik dan hier en ontdek de leukste Moederdagcadeaus van Greetz.nl. Bij Greetz.nl vind je namelijk ook allerlei leuke kortingscodes speciaal voor Moederdag.

 

   
Close
1,00% CashCoins
15% extra korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:WELKOM1
ONTVANG 16,25 CASHCOINS ONTVANG 16,25 CASHCOINS
visit register click click