ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Lees CashMails in je account
29/09/2015

Soms heb je even helemaal geen zin in bergen e-mails in je inbox. Maar je wil natuurlijk wel regelmatig kunnen klikken op CashMails om CashCoins te verdienen. Of je bent online op onze website (of in de app!) en wil gelijk even klikken om te verdienen. Lees dan de mails in je account!Alle CashMails die versturen per e-mail komen ook automatisch in de inbox in jouw account te staan. Hier kun je de mails lezen, klikken op de link en de adverteerder bezoeken. Handig! Ook als je een cashmail nog even na wil lezen om de aanbieding te bekijken.

Sowieso is het handig om regelmatig in te loggen in je account. Naast het online lezen van CashMails, kun je op onze website ook meedoen aan ledenacties, klikken op klikbanners en op de hoogte blijven van de beste deals en aanbiedingen. Een goed moment om gelijk even te bekijken wat voor acties jouw favoriete webshop heeft en hoeveel cashback je krijgt op je aankoop. Zo kun je extra veel besparen!

Lees je CashMails online >>

   
Door Geert Kolks op 30-09-2015 om 10:49:02
Er staat dat je € 0,01 krijgt per klik, maar het gebeurt regelmatig dat je maar € 0,005 bijgeschreven krijgt. Hoe kan dat? Met vriendelijke groeten Geert
Close
Tot 2,00% CashCoins
Kortingscode van 2% korting bij Besteonderdelen.nl
Code:WGNL02
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click