ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Leg herinneringen origineel vast
29/05/2017

Kan jij je het fotorolletje nog herinneren? Zodra deze volgeschoten was op naar de winkel om de foto’s te laten ontwikkelen. Bij thuiskomst snel de foto’s bekijken en wellicht ook in een fotoboek stoppen. Met de huidige technologie gaan we niet meer zo snel naar de winkel om onze foto’s te laten ontwikkelen. Er zijn veel meer leuke mogelijkheden om herinneringen vast te leggen.

Digitaal fotolijst
Heb je zoveel leuke foto’s en kan je niet kiezen welke je in je fotolijstjes stopt? Keuzestress is niet meer nodig met de komst van het digitale fotolijstje. Deze fotolijst geeft continu een diashow van alle  foto’s die op de geheugenkaart aanwezig zijn. Je kan eenvoudig het geheugenkaartje van jouw fotocamera in de lijst plaatsen waardoor je direct van je pas geschoten foto’s kan genieten.

Canvas
Sommige foto’s zijn zo speciaal, hiervoor is gewoon een grotere aanpak nodig. Laat daarom je foto op canvas afdrukken. Je kan de canvas is vele soorten en maten bestellen. Bijvoorbeeld een klein formaat van 30 bij 20 cm of ga voor groot en dus voor breder dan 1 meter.  Naast canvas zijn er veel andere soortgelijke mogelijkheden zoals afdrukken op hout, glas of aluminium.

Behang
Is een groot canvas niet groot genoeg? Dan kan je jouw hele muur of zelf je hele huis met jouw foto’s behangen. Je favoriete herinneringen nog groter laten afdrukken is haast niet mogelijk.

Oude vertrouwde fotoalbum
Toch blijft het fotoalbum een fijne manier om je herinneringen te bekijken. Lekker bladeren door zo’n boek is gewoon fijn. Het is nu niet meer nodig om met plakband en lijm aan de slag te gaan. Bij Albelli maak je online eenvoudig jouw fotoboek. Sleep je foto’s naar de juiste plek, plaats je bestelling en vervolgens zal je in de brievenbus jouw fotoboek met de mooiste herinneringen vinden. Zo makkelijk kan het zijn! Ook aan themaboeken is gedacht, bijvoorbeeld de geboorte van een kind, huwelijk, kinderen, reizen of bepaalde thema’s zoals vintage en modern.

Wenskaart
Wil je een kaartje versturen? Je maakt een kaartje extra persoonlijk met een leuke foto. Maar via Greetz een eigen ontwerp of kies 1 van de vele themakaarten waar je slechts in een kader jouw foto hoeft toe te voegen. Je vind hier voor iedere gelegenheid een geschikte kaart, zoals en geboorte fotokaart met babyfoto, verjaardagskaart met foto van de jarige of een liefdeskaart met jouw mooiste selfie.  

 

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
MediaMarkt 0,75% CashCoins

MediaMarkt

Bestel voordelig bij MediaMarkt, marktleider op het gebied van consumentenelektronica

Naar de actie
Close
Tot 4,38% CashCoins
Ontvang €3,- korting op cadeaus bij Greetz.nl
Code:CADEAU3
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click