ONTVANG 1,50% CASHCOINS Blokker
Nodig je vrienden uit en verdien iCoins!
09/11/2015

Op iPay.nl zijn er tientallen manieren om geld te verdienen. Van shoppen bij de meer dan 3.000 aangesloten webshops tot meedoen met de bingo en van de wekelijkse prijsvraag tot het beoordelen van webshops. En dan hebben we nog maar de helft van de mogelijkheden genoemd! Er is nog een hele makkelijke manier om extra iCoins te verdienen en die presenteren we je graag vandaag. Wanneer je jouw vrienden uitnodigt om ook lid te worden krijg jij namelijk extra coins!

Waar vind ik deze functie?
Ken je het kopje 'Cashboost' al? Dit is het vijfde tabblad in de groene balk bovenaan de startpagina van iPay. Hier vind je een aantal hele makkelijke opties om meer geld te verdienen met onze website. In het midden staat het uitnodigen van vrienden. Als je daarop klkt kom je in een apart scherm terecht met instructies.

Hoe werkt het uitnodigen van vrienden precies?
Je kunt vrienden op 3 manieren naar iPay verwijzen. Je kunt een persoonlijke uitnodiging sturen via Twitter, Facebook en Google Plus of per e-mail vrienden of familie uitnodigen. Je kunt zelf de tekst in de boodschap aanpassen. Misschien ben je lid van een forum of hebt je een eigen website. Dan kun je jouw persoonlijke link op een forum of website plaatsen om zo extra geld te verdienen. Ook kun je banners van iPay downloaden en die op prominente plekken plaatsen.

Hoeveel geld verdien ik met het uitnodigen van vrienden?
Voor elke aangemelde vriend ontvang jij 5 iCoins zodra ze 10 iCoins (exclusief welkomstbonus) hebben gespaard. Maar vanaf nu ontvang je ook nog eens 10% over de verdiensten van iedere aangemelde vriend. Niet eenmalig maar voor altijd! In bovenstaand voorbeeld hebben jouw vrienden allebei 15 iCoins verdiend met shoppen en jij ontvangt dan 3 iCoins (10% van 30 iCoins) als een extra bonus in jouw account. Hoe meer vrienden je uitnodigt hoe hoger je verdiensten worden.

Nodig nu vrienden en familie uit en verdien meer!

   
Close
2,50% CashCoins
Ontvang een zomer cadeau bij Tommy Teleshopping
Code:ZOMER
ONTVANG 1,50% CASHCOINS Blokker
visit register click click