ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Nodig vrienden uit + ontvang iCoins
17/10/2017

Vind je het leuk om te shoppen met iCoins? De kans is groot dat jouw vrienden dat ook hartstikke leuk vinden om te doen! Onze tip? Nodig ze uit! Vinden zij niet alleen leuk, je verdient er zelf ook nog wat mee…

Ja, dat lees je goed. Als jij je vrienden uitnodigt, kun je zelf ook wat bijverdienen. Maar hoe werkt dat allemaal? Heel simpel:
Stap 1: stuur via deze pagina een uitnodiging naar je vrienden en laat ze kennismaken met de leukste shopping site van Nederland!
Stap 2: jouw vrienden hebben de uitnodiging ontvangen en nu kunnen zij gratis een account aanmaken en shoppen met iCoins (attendeer ze hier eventueel op).
Stap 3: heeft jouw vriend een saldo van minstens 10,00 iCoins opgebouwd (exclusief welkomstbonus)? Dan ontvang jij een vergoeding van 2,00 iCoins!

En dat is nog niet alles: jij ontvangt ook 10% over de verdiensten van elke aangemelde vriend. Dus stel: er wordt een vergoeding van 15,00 iCoins toegevoegd aan het account bij een vriend, dan ontvang jij 3,00 iCoins. Dit is niet eenmalig, maar voor altijd! Je kunt zoveel vrienden uitnodigen als je wilt. Dus: hoe meer vrienden je uitnodigt, hoe meer jij kunt verdienen. Ka-ching!

>> Ga snel naar deze pagina en nodig je vrienden uit!

   
Close
1,25% CashCoins
Ontvang 5% korting op alle amusement parken bij Tiqets
Code:5OFFPARKS
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click