ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Raar maar Waar: Kinderboekenweek 2015!
14/10/2015

Profiteer nog van het laatste restje Kinderboekenweek! Deze duurt tot en met 18 oktober. En de Kinderboekenweek gaat verder dan alleen lezen; er zijn schrijfwedstrijden, lezingen, workshops, voorstellingen en tentoonstellingen, liedjes en dansjes. Natuurlijk ontvang je het speciaal voor dit thema geschreven Kinderboekenweekgeschenk gratis bij aankoop van €10 aan boeken!

Kinderboekenweekgeschenk
Het Kinderboekenweekgeschenk van dit jaar is het boek Per Ongelukt! van Simon van der Geest. Je krijgt het Kinderboekenweekgeschenk altijd gratis bij besteding van €10 aan kinder- en jeugdboeken. Het verhaal gaat over Ro. Zijn moeder zit in de gevangenis op een streng bewaakt eilandje in de Waddenzee. Ro is er van overtuigd dat zijn moeder onschuldig is, dus samen met zijn vrienden Archie en Lela bedenkt bij een plan om haar te bevrijden. Ze werken samen aan een fantastische uitvinding. Het is een gevaarlijk en bijna onmogelijk uit te voeren plan. Zal het ze lukken?

Top 3 Kinderboekentips
De Gorgels - Jochem Myer Dit boek gaat over Melle. Melle wordt midden in de nacht wakker en ziet ineens een vreemd wezentje op de rand van zijn bed. De volgende dag vertelt hij iedereen over het wezentje, maar iedereen lacht hem uit. Melle weet zeker wat hij gezien heeft! Wil je meer weten over De Gorgels?
>> Bestel dit boek dan bij Bruna

Dagboek van een muts - Rachel Russel
Lees de dagboeken van Nikki Maxwell en haar geheime liefde Brandon. De serie Dagboek van een Muts bestaat uit 8 delen is en ontzettend leuk voor meiden. Er staan vrolijke en leuke tekeningen in. Dit deel gaat over Nikki Maxwell die met gym een bal tegen haar hoofd krijgt. Wanneer ze wakker wordt, is Nikki in een sprookjeswereld beland! Meer weten?
>> Dit boek kan je bestellen bij Bruna of Bol.com

Baron 1898 - Jacques Vriens Dit boek gaat over de allernieuwste attractie van de Efteling! Meesterverteller Jacques Vriens vertelt over Gustave. Hij verblijft in een herberg in Brabant waar Jochem en Doortje werken. Jochem helpt Gustave de Zompige Heide overstekken. Dit gebied wordt beheerst door de Witte Wieven. De Witte Wieven waarschuwen Gustave om niets mee te nemen uit heb gebied...denk je dat Gustave luistert?
>> Dit boek is verkrijgbaar bij Bruna!

   
Close
2,38% CashCoins
Profiteer van 5% korting op eerste bestelling bij Tadaaz
Code:5TTNEW
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click