ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Redenen om over te stappen naar andere zorgverzekering
16/10/2015

Het land der zorgverzekeraars kan heel erg complex lijken. "Al die verschillende verzekeringen, premies en extra pakketten... Ik blijf mooi zitten waar ik zit!" is een veelgehoorde opmerking. Maar als je toch de moeite neemt en eens goed gaat kijken naar je eigen zorgverzekering kun je flink veel geld besparen door over te stappen van verzekering. Dat is slechts één van de redenen om extra goed te kijken naar je zorgverzekering 2016!

 

1. Een passende zorgverzekering
Heb je afgelopen jaar maandelijks de jackpot betaald maar nooit gebruik gemaakt van de zorg waarvoor je was verzekerd? Loop de zorg die je in 2015 hebt ontvangen eens na. Was je passend verzekerd of juist onderverzekerd? Pas je nieuwe verzekering ook aan op de operaties, afspraken en het medicijngebruik voor volgend jaar. Wist je trouwens dat er een speciale studenten zorgverzekering bestaat? Zo krijg je ook vaak korting via een collectief van je werk of een andere instantie. Ook dat is een passende zorgverzekering!
 

2. Ontevreden over huidige verzekeraar
Hoe was het contact met je verzekeraar afgelopen jaar? Kreeg je snel antwoord op je vragen, was de klantenservice goed bereikbaar en hebben ze bijvoorbeeld een betalingsregeling? Misschien heb je klachten of ben je niet blij met hoe de verzekeraar met jouw klachten is omgegaan. Ook dan kan het nieuwe jaar een goede reden zijn om met een schone lei en een nieuwe zorgverzekeraar te beginnen.
 

3. Dezelfde verzekering tegen een lagere premie
Zoals we in de introductie al noemden; zorgverzekeringen vergelijken scheelt echt in de kosten voor volgend jaar. Heb jij al gekeken naar de zorgpremie 2016? Waarschijnlijk kun je een verzekering vinden met dezelfde voorwaarden en dekking, maar tegen een lagere premie. Daarvoor helpen vergelijkingssites erg goed. Vanaf half november vind je ook op iPay een handige vergelijkingstool zodat je in één oogopslag ziet welke verzekering voor jou het goedkoopste uitvalt.

> Wil je alvast kijken naar de mogelijkheden? Alle zorgverzekeraars via iPay vind je hier!

   
Close
0,75% CashCoins
Ontvang €100,- korting op jouw boeking bij CamperDays
Code:CAMPER2023
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click