ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Samen of apart een zorgverzekering aanvragen?
18/11/2015

De tijd vliegt voorbij, en voor je het weet is het eind december. Om de drukke decembermaand niet nóg drukker te maken is het handig om nu vast te beslissen over je zorgverzekering 2016. Stap je wel of niet over van zorgverzekeraar? Waarom het in de meeste gevallen gunstig is om over te stappen hebben we je al verteld. Maar of je in één keer het hele gezin bij dezelfde verzekeraar onder moet brengen of gezinsleden los moet verzekeren, dat is een andere vraag.

Het lijkt de slimste keuze: samen met je partner een zorgverzekering 2016 afsluiten bij dezelfde verzekeraar. Zo heb je zo min mogelijk administratieve rompslomp, krijg je maar één keer post bij belangrijke wijzigingen en wordt ook het polisgeld in één keer afgeschreven. Toch loont het niet altijd om voor de makkelijkste optie te gaan....

Goedkoopste Zorgverzekering 2016
Samen of apart verzekeren? Doe de test!
Bedenk eerst wat je verzekerd wil hebben. Komen de wensen qua zorgverzekering van jou en je partner overeen? Of zijn er juist grote verschillen? Bekijk ook eerst welke verzekeraar voor jou de beste of goedkoopste keuze is. Komt daar voor je partner een hele andere, of juist dezelfde partij uit? Maak op basis van deze twee 'tests' de beslissing om samen een verzekering aan te vragen of juist los van elkaar te verzekeren.

Voorbeeld
Misschien heb jij al een jaar last van je knie en wil je voor komend jaar graag een dekking voor fysiotherapie. Je partner heeft echter nergens last van. Als jullie dan samen een zorgverzekering aanvragen geldt de extra dekking ook voor je partner, en moet hij/zij maandelijks premie voor de fysiotherapie betalen, terwijl er door hem/haar geen gebruik van wordt gemaakt. Niet handig! Goedkoopste zorgverzekering 2016

Let op: kinderen onder de achttien worden automatisch meeverzekerd met hun ouders. Hier kun je wel een aparte tandarts- of orthodontieverzekering voor aanvragen.

Apart verzekeren of samen één zorgverzekering, waar kies jij voor? Bekijk hier alle zorgverzekeraars met korting via iPay!

   
Close
5,00 CashCoins
Terug in de keuken met HelloFresh: ontvang tot €90 korting
Code:HELLONL90
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click