ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Geld terug met SCOUPY
30/03/2016

Offline geld terug??
Offline je geld terug? Dat kan bij SCOUPY!  SCOUPY is onze nieuwe samenwerking, zij maken geld-terug-acties makkelijk en leuk. Je doet aankopen offline en vraagt eenvoudig online je geld terug. Hierdoor hoef je niet je bon per post op te sturen en wekenlang te wachten op je geld. SCOUPY heeft een afwisselend aanbod van Cashback-acties met diverse grote A-merken. Veel gebruikers gingen je voor: SCOUPY heeft in 2015 al meer dan een miljoen Cashback-aanvragen verwerkt.

Geld terug in slechts 3 stappen!
Op de website van SCOUPY vind je een up-to-date overzicht van de nieuwste Cashback-acties. Staan er in het overzicht van Cashback-acties producten welke je graag eens zou willen proberen?  Dan kun je in 3 eenvoudige stappen je geld terugvragen:

1. Koop het actieproduct waar jij maar wilt en bewaar de kassabon. 
2. Heb je het juiste product gekocht? Ga naar de website, zoek de coupon van het actieproduct op en gebruik de ‘insturen’ knop om te starten.  Upload een duidelijke foto van je kassabon. Geef vervolgens aan welke actieproducten er op jouw kassabon staan door ze handmatig te selecteren of door de streepjescode te scannen.  
3. Vul tot slot je gegevens in en krijg binnen 2 werkdagen je geld terug!

Voordat je mee kunt doen aan de Cashback-acties van SCOUPY moet je een persoonlijk account aanmaken. Je kunt daardoor altijd de status van jouw Cashback-aanvragen inzien. Daarnaast zie je in één oogopslag hoeveel je al bespaard hebt, en dit kan behoorlijk oplopen! Je sluit geen abonnement af en je bepaalt zelf hoe en hoe vaak je van de nieuwste acties op de hoogte wil worden gehouden.

Maandelijks nieuwe acties!
SCOUPY biedt altijd een actueel aanbod van Cashback-acties, ze worden maandelijks geüpdatet. Maar check wel even de beschikbaarheid van de acties voordat je boodschappen gaat doen. Het kan zijn dat sommige acties al voor de einddatum aflopen omdat er geen beschikbaarheid meer is.

Begin direct met SCOUPY door hier te klikken!

   
Door Bep Drenth op 11-04-2016 om 12:25:33
scoupy is geweldig ,,,, doe er graag aan mee,, zeker producten die je nog niet kent.. blijf je ook vaak gebruiken ,,,
Close
Tot 2,00% CashCoins
Ontvang 2% korting op jouw bestelling bij Autodoc
Code:GAINSNL2
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click