ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Speel jij al mee met de bingo?
18/04/2018

bingo

Wist je al dat je mee kunt spelen met de bingo? Het is niet alleen leuk om mee te spelen, je kunt er ook een mooie prijs mee winnen. Lees snel verder!

Wil je graag meespelen met de bingo? Dat kan hier. Maar hoe werkt het eigenlijk precies en wat kun je er mee winnen? Dat leggen wij je graag uit.

Zo speel je mee
Om mee te spelen, kun je een kaart kopen. Eén kaart kost 0,50 CashCoins. Bij aankoop van de eerste kaart krijg je een tweede kaart gratis erbij. Wil je meer kaarten kopen om meer kans te maken op de bingo? Dat kan. Je kunt per ronde maximaal 4 extra kaarten kopen voor 0,50 CashCoins per stuk. Je kunt dus met maximaal 6 kaarten in totaal meespelen.

Hoe kun je de Bingo winnen?
Elke dag worden er 6 getallen getrokken en op de website geplaatst. Je kunt dan elke dag de getallen bekijken en wegstrepen van je kaart. Ook kun je de getallen van de dagen ervoor nog zien, die kun je ook wegstrepen van je kaart. Kun jij alle getallen wegstrepen en heb je een volle bingokaart? Dan kan er BINGO geclaimd worden! Dat doe je door op de speciale button te klikken. Als jij als eerst op de BINGO knop drukt met jouw volle kaart, win je de prijs van 100,00 CashCoins. Bingo!

>> Speel hier mee met de Bingo!

   
Close
Tot 1,00% CashCoins
Ontvang €15 korting op je eerste bestelling bij LensOnline
Code:15INTRO
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click