ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Speel online Bingo en win
17/07/2015

Bingo is al lang niet meer dat spelletje dat je speelt in de activiteitenruimte op de camping of in het bejaardentehuis...online bingo is hip én bied je de kans om een leuke prijs te winnen zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft! Bij iPay speel je gemakkelijk mee: Koop 1 of meerdere bingokaarten en klik dagelijks op de getrokken nummers die op je kaart(en) voorkomen. Volle kaart? Dan roep je Bingo! En voor het geval wij je dan niet kunnen horen, moet je de Bingo ook even claimen door op de rode knop te drukken ;-)


Vandaag drukte Jade Erkelens op die knop. Haar volle bingokaart is inmiddels gecontroleerd. Door actief mee te spelen met iPay Bingo heeft Jade maar liefst 100 iCoins gewonnen. Gefeliciteerd!

Wil je ook kans maken op zo’n fantastische prijs? Over een paar dagen start de nieuwe bingoronde en dan kun je weer meespelen! Bekijk iPay Bingo om te zien of en wanneer je weer nieuwe bingokaarten kunt kopen. En nu maar hopen dat jouw nummers de komende ronde getrokken worden, zodat je snel een volle kaart hebt. Dan vullen wij ondertussen de prijzenpot aan voor degene die als eerste (terecht) de Bingo claimt. Succes! 

   
Door Natasja Appeldoorn op 25-07-2015 om 20:08:56
Als ik genoeg saldo heb verdiend is het eerste wat ik doe zoveel mogelijk kaarten kopen spannend en leuk
Close
1,14% CashCoins
Ontvang 25% korting op jouw bestelling bij Wijnvoordeel
Code:25SBWV
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click