ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
TIP: Kies je zorgverzekering via iPay
10/12/2013

December is de maand van gezelligheid, van lekker eten, van kerstversiering en van feestjes. Maar het is ook de maand van eindrekeningen, cadeautjes kopen en…je zorgverzekering oversluiten.

Het uitzoeken van een nieuwe zorgverzekering is een klusje waar je even voor moet gaan zitten, maar het loont zeker de moeite! Jaarlijks veranderd de dekking van verzekeringen en daarmee ook de premie voor de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen. Daarnaast kunnen jouw behoeften in een jaar ook behoorlijk zijn veranderd! Met goed vergelijken kun je dus meer/betere zorg regelen, tegen een (hopelijk) scherpe prijs!

iPay wil je daar graag een handje mee helpen. We hebben daarom een speciale zorgpagina gemaakt met een overzicht van alle verzekeringen die je via iPay kunt afsluiten.  Je kunt de verzekeringen met elkaar vergelijken, speciale acties bekijken  en je weet gelijk hoeveel iCoins je kunt verdienen als je overstapt via iPay.

iCoins voor je verzekering? Ja zeker! Geef je saldo een boost en sluit je zorgverzekering af via iPay. Dan heb je je eerste voordeel al verdiend! Naast Cashback voor een goedgekeurde via iPay afgesloten verzekering, hebben we nog een leuke verrassing voor je. Wie in december een zorgverzekering afsluit via iPay krijgt namelijk gratis een 4-daagse reis naar Praag voor 2 personen!

Sluit dus nu je zorgverzekering naar keuze af via iPay, ontvang iCoins in je account én ga op kosten van iPay 4 dagen naar Praag. Perfecte deal toch?

Bekijk de iPay Zorgpagina en sluit je zorgverzekering af >>

Voorwaarden:
-    Cadeaus en/of prijzen gelden enkel voor leden die via onze websites een zorgverzekering naar keuze afsluiten
-    Zorgverzekering moet correct zijn geregistreerd (TIP: sluit direct na doorklikken af, bezoek geen andere sites, neem niet telefonisch of per mail contact op met zorgverzekaar)
-    Cadeaus worden pas uitgegeven als zorgverzekering status goedgekeurd heeft
-    Kans maken op prijs kan ook enkel indien zorgverzekering  is goedgekeurd
-    Maximaal 1 cadeau per huishouden

 

   
Close
Tot 4,38% CashCoins
Ontvang €3,- korting op cadeaus bij Greetz.nl
Code:CADEAU3
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click