ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Tips tegen wallen
06/02/2017

Je kent het vast wel: Je hebt een drukke week gehad en had wel wat extra uurtjes nachtrust kunnen gebruiken. Je wil vol goede moed verder, maar helaas is de vermoeidheid van je gezicht af te lezen. Wallen, wat doe je eraan? Of beter: hoe voorkom je ze?

Komkommer & theezakjes
Misschien heb je het al wel eens gehoord en dacht je dat het dikke onzin zou zijn, maar niets is minder waar: natte theezakjes of komkommerschijfjes helpen. Neem (het liefst) kamille theezakjes en maak deze nat met lauwwarm water. Knijp ze goed uit, zodat je niet allemaal thee in je ogen krijgt en leg de zakjes vervolgens op je ogen. De komkommerschijfjes ken je vast van cliché films en niet voor niets. Er zit een verzachtend stofje in komkommer wat jouw wallen verlichting geeft.

Tip: Komkommer werkt ook goed bij een door de zon verbrandde huid. Ook hier geeft het veel verlichting.

Indien je weinig tijd hebt
Heb je wallen tot aan de knieën maar geen tijd? Dan is een lepel een goede oplossing. Een lepel? Ja een lepel! Zorg dat je  standaard een lepel in de vriezer hebt liggen om zo bij hoge nood wallen snel en effectief weg te kunnen werken. Door de vrieskou trekt je huid samen en verdwijnen de wallen. Easy-peasy toch?

Voorkomen is beter dan genezen
De één heeft sneller last van wallen dan een ander. Weet je van jezelf dat je snel wallen hebt? Denk er dan eens over na om oogcrème te gebruiken. Naast de algemene oogcrèmes zijn er ook merken die zich specialiseren in crèmes voor wallen (en donkere kringen).  

Als niks wil werken…
Heb je alles geprobeerd maar niks helpt? Dan blijft er geen andere optie dan camoufleren over. Misschien niet de oplossing die je in gedachten had, maar net zo effectief. Koop een concealer die goed bij jouw huid past. Om ervoor te zorgen dat je niet allerlei bacteriën op je huid smeert, gebruik je een schoon kwastje om de concealer onder je ogen aan te brengen. Je kan de concealer tevens gebruiken voor oneffenheden (zoals puistjes). 

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
Yves Rocher 2,50% CashCoins

Yves Rocher

Bestel met korting bij Yves Rocher schoonheidsproducten met 100% natuurlijke producten.

Naar de actie
Door Carine Bokeka op 08-02-2017 om 00:39:00
Geweldige tips. Sommigen kende ik al en ga de andere zeker uitproberen zoals een theezakje of een lepel uit de vriezer.
Close
0,50 CashCoins
€2 korting op accessoires bij VignetBestellen.nl
Code:TRDAFBL
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click