ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Tuintrends voor dummies
14/06/2016

Optimaal van het lekkere weer genieten doe je in een fijne tuin. Net als in huis willen we dat de tuin er gezellig en mooi bij staat. Zeg nou zelf, als je in de tuin zit wil je niet tegen torenhoog onkruid aan kijken of zitten op een wankelend bankje. We willen comfort en een goed uitzicht. Welke dingen je aan kan passen aan jouw tuin zodat het aan deze eisen voldoet? Dat lees je hieronder!

Inside out!
We zien het steeds meer, alles van binnen wordt naar buiten gehaald zodat we met vrienden en familie lekker in de tuin kunnen vertoeven en voorzien zijn van alle gemakken. Misschien heb je al een mooie loungeset waar je comfortabel in kan zitten, maar waarom zetten we er niet lekker wat kussentjes bij in zodat we extra lekker kunnen zitten? Een vloerkleed zodat onze voeten lekker zacht terecht komen en het zitgedeelte er aangekleed uit ziet. Ook de aankleding van de tafel mag niet vergeten worden. Een bloempotje met violen is niet meer voldoende. Kaarsjes, kandelaren en vaasjes mogen ook naar buiten!

Luxe in de tuin
Om iedere dag extra lang buiten te kunnen zijn, zijn er een tal van manieren om buiten te kunnen blijven. Door een houtkachel of vuurkorf blijf je lekker warm wanneer het afkoelt en het ziet er ook nog eens enorm gezellig uit. Door een overkapping zit je lekker droog. Wanneer je niet veel geld hebt om dit uit te besteden, is het makkelijk om zelf te maken. Zo hoef je bij een lekkere temperatuur niet perse binnen te zitten. De ultieme luxe in de tuin is toch echt een buitenkeuken! Je kan het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt maar een simpele elektrische barbecue voldoet al.

Vormen en kleuren
Als we in de tuin zitten willen we toch ook wel van de natuur genieten. Weg met alle tegels en grind! We willen groen zien! Natuurlijk is het fijn om een stukje bestrating te hebben zodat we fijn kunnen zitten, maar vervang de rest van de tuin met grasmatten, bekleed de schutting met een mooie klimop en zet de borders vol met mooie bloemen/planten! De romantische tuin is op dit moment helemaal hot. Rozen, rozen- of klimopboog en pasteltinten passen goed binnen deze trend. Je kan de pasteltinten terug laten komen in de accessoires die je in de tuin gebruikt zoals kussentjes, kaarsen en kleedjes. Bij deze trend horen geen vierkante of rechte vormen maar rondingen! Weg met de vierkante bakken, maak plaats voor ronde potten!

Just hang!
De ultieme tuintrend van 2016 is de hangmat! Deze is terug van weggeweest. Hoe heerlijk om met het mooie weer lekker te hangen en een boekje te lezen of lekker je ogen even dicht te doen? Heb je twee bomen waar je deze tussen kan hangen? Dat is ideaal! Zo niet, dan kan je bijvoorbeeld twee palen in de grond slaan of een standaard kopen waar je de hangmat aan kan hangen. Er zijn veel verschillende soorten hangmatten. Je kan kiezen voor een 1-persoons-, 2-persoons- of familie hangmat en met of zonder spreidstok. Zo’n spreidstok is erg handig als je lekker om je heen wilt kijken en niet ingesloten wilt liggen. Een hangmat is écht een aanrader!!

Het hoeft niet veel geld te kosten, met simpele aanpassingen maak je jouw tuin weer up to date. Met accessoires en een stel nieuwe planten/bloemen kom je al een heel eind! We zijn erg benieuwd naar jullie eindresultaat. Laat je het ons weten?

   
Door Migaela Hijlkema op 16-06-2016 om 13:58:31
Leuke handige tips om eens echt aan de slag te gaan met mijn tuin.
Close
Tot 1,00% CashCoins
Ontvang €15 korting op je eerste bestelling bij LensOnline
Code:15INTRO
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click