ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Uitbetaling aanvragen? Gebruik je IBAN!
24/03/2014

Het heeft heel wat voeten in aarde gehad, maar het is zo ver: Maar liefst 33 Europese landen zijn begin dit jaar overgestapt op IBAN (SEPA). Daar merk je in eerste instantie weinig van. Je kunt gewoon op de zelfde manier blijven pinnen en internetbankieren. Maar wil je ergens je rekeningnummer invullen, dan wordt nu wel om je IBAN gevraagd. Je hebt je IBAN dus ook nodig wanneer je een uitbetaling wil aanvragen op iPay.nl!

Misschien ben je er al tegenaan gelopen. Je vroeg een uitbetaling aan, vulde je ‘ouderwetse’ rekeningnummer in en…ERROR! Geen paniek! Niets aan de hand! Het is een iets langere versie van je rekeningnummer en er is een IBAN voor iedere bankrekening, dus ook voor die van jou :-)

Wat te doen? Je kunt natuurlijk je bankgegevens bekijken, je nieuwe bankpas checken of even inloggen bij internet bankieren om je IBAN te achterhalen. Maar er zijn ook hele handige online tools voor! Zo kun je bij IBAN-converteren.nl bijvoorbeeld gemakkelijk zien wat je IBAN is. Even je (oude) rekeningnummer invoeren en hoppa! Je IBAN komt direct tevoorschijn. Handig he?

IBAN gevonden én genoeg saldo in je account? Dan ben je nu klaar om een uitbetaling aan te vragen! Alle gegevens goed ingevuld en je aanvraag verzonden? Dan gaat het helemaal goed komen. iPay neemt de aanvraag zo snel mogelijk in behandeling en voor je het weet staat je geld op je bankrekening :-)

Klik hier om een uitbetaling aan te vragen >>

Klik hier om je IBAN te achterhalen >>

   
Close
Tot 3,00% CashCoins
Denim Days: 20% korting op denim items bij OTTO
Code:DENIM20
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click