ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Ken jij deze 5 reisbestemmingen al?
27/03/2017

Nu het voorjaar is begonnen komen hier en daar ook al de eerste zomerkriebels omhoog. Zeker nu de zon schijnt kunnen we niet wachten tot de zomervakantie. Heb jij nog geen vakantie geboekt? Lees dan snel even verder, want deze 5 reisbestemmingen moet je zeker eens bekijken!


Popeye Village in Malta

Misschien ben jij al eens in Malta op vakantie geweest. Grote kans dat je dan meteen verliefd ben geworden op deze te gekke plek. Toch zouden wij je aanraden om ook eens naar Popeye Village te gaan. Dit kleurrijke dorpje bevindt zich in het noordwesten van Malta. En voor de vrouwen onder ons, de film Popeye met acteur Robin Williams in de hoofdrol is hier opgenomen. Nog een reden om dit te gekke plekje te bezoeken! Vooral voor gezinnen met jonge kinderen is dit plekje een echte toeristische attractie.


Procida in Italië

Ook Italië is één van de favoriete vakantiebestemmingen van Nederlanders. Maar dit kleine dorpje wordt vaak genoeg overgeslagen, wat enorm zonde is. Procida is enorm kleurrijk en ontzettend oud. Anno 2017 is het dorpje voornamelijk een centrum voor botenbouwers. Je kijkt je ogen uit en deze plek is zeker een bezoekje waard.


Quinta da Regaleira in Portugal

Als je voor een zon, zee en strand vakantie gaat dan zit je in Portugal altijd goed. Maar ook voor een stukje geschiedenis en mooie bezienswaardigheden moet je ook in Portugal zijn. Bijvoorbeeld Quinta da Regaleira! Hier vind je een vier hectaren groot domein met een woning, park met fonteinen en verschillende paviljoenen. En als klap op de vuurpijl vind je een een kapel met ondergrondse crypte met negen verdiepingen onder de grond!


Hallstatt in Oostenrijk

Voor de avonturiers onder ons is deze plek echt helemaal fantastisch. Het idyllische dorpje Hallstatt heeft midden in het centrum een waterval dat vanuit de bergen naar beneden stroomt. Het is een dorpje met prachtige natuur en daarnaast kun je verschillende wandelpaden bewandelen op de bergen die jou langs alle archeologische plekken van het dorpje brengt.


Le Mont Saint-Michel in Frankrijk

Als je van rotsachtige eilanden houdt dan moet je deze plek zeker weten eens bezoeken. Mont Saint-Michel is een klein, rotsachtig getijdeneiland in Frankrijk ongeveer 1 kilometer van de kust bij Normandië. Oorspronkelijk is het een getijdeneiland maar tegenwoordig loopt er een smalle brug met pendeldienst naar het eiland toe. Een echte toeristische trekpleister met prachtige rotsen!


Heb jij nu nog meer zin gekregen in de vakantie? Boek dan snel een vakantie bij o.a. Expedia of Booking.com

 
   
Close
Tot 2,00% CashCoins
Ontvang 2% korting op jouw bestelling bij Autodoc
Code:GAINSNL2
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click