ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Zomervakantie 2017; waar gaat de reis naartoe?
04/03/2017


Heel langzaam maar zeker beginnen de temperaturen weer iets op te lopen. Om het nou warm te noemen, is zwaar overdreven, maar we gaan in ieder geval niet meer dood van de kou. Toch moeten we niet vergeten dat we in Nederland wonen, en het waarschijnlijk zo’n 3 dagen écht warm gaat zijn. Groot gelijk dus, als jij deze zomer lekker ergens anders heen gaat!

Waar waarheen dan?

Grote kans dat je nog geen flauw idee hebt waar je überhaupt heen wil gaan. Hou je van tropisch warm? Oriënteer je dan eens op eilanden als Ibiza of Mallorca. Maar ook het vaste land biedt uitkomsten, zoals Turkije bijvoorbeeld. Als je het niet zo op die hitte hebt, dan kan je ook naar Noord-Frankrijk gaan. In het noorden is het in de zomer namelijk vaak lekker warm, maar niet té warm!

Vliegtickets boeken
Het kopen van vliegtickets is vandaag de dag bijna een sport; er zijn allerlei soorten websites waar alle aanbieders van vliegtickets te vergelijken zijn. Daarnaast is het zo dat de prijs van een vliegtickets per dag ontzettend verschilt. Gelukkig wordt het steeds meer zichtbaar welke dag nou het beste is om te vertrekken, dit is bijvoorbeeld bij Neckermann Reizen het geval: er wordt per dag aangegeven wat de uiteindelijke prijs is, en het goedkoopste bedrag is groen gemarkeerd. Super handig dus, als jij voordelig je zomervakantie wil boeken! Bovendien boek je bij Neckermann Reizen pakketten, waardoor je gelijk een heerlijk hotel erbij hebt. Wat wil je nog meer?

Expedia is een groot aanbieder in vliegtickets. Dit is echter niet alleen wat zij bieden; ook zij maken het mogelijk om pakketreizen te boeken. Op deze manier boek je de vliegtickets en het hotel tegelijkertijd als pakket, waardoor je vaak veel bespaart!   

De mooiste hotels
Heb jij je vliegtickets al binnen, maar moet je nog wel een hotel boeken? Booking.com biedt een zeer groot assortiment aan de mooiste hotels, waar ook ter wereld. Bovendien hebben zij vaak goede dagdeals, waarbij hotels voor korte periodes in prijs verlaagt zijn.

   
Door Konrad Janus op 23-03-2017 om 18:25:07
oooooooooooooooooooooooo
Close
1,25% CashCoins
6% korting op museumkaartjes bij Tiqets
Code:TIQETSMUSEUMS
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click