ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Woontrends 2017
11/03/2017


Elk jaar verandert er veel op het gebied van trends, zo ook de woontrends zijn in 2017 weer aan verandering onderhevig. Voor iedereen is er wat passends; of je nu van een warm en gezellig of strak en modern interieur houdt. Heb je nog wat inspiratie nodig voor dit jaar? Lees dan snel verder!

Over het algemeen zien we de industriële inrichtingen nog steeds erg veel, deze worden gekenmerkt door ijzer, niet-schattige decoraties en spulletjes die zo van een industrieterrein zouden kunnen komen. Ben jij meer van de iets zachtere inrichtingen? Ga dan voor Scandinavisch! Deze bestaan vaak uit donkergroene tinten en veel planten. Lekker back to nature, dus!

En vul deze dan gelijk aan met decoraties van glanzend koper, deze zijn te vinden bij bijvoorbeeld de HEMA of de Blokker. Bij Leen Bakker en AliExpress kan je dan bijvoorbeeld weer terecht voor schattige ananassen of doodskoppen. Doodskoppen gezellig? Ja echt! Deze zien we steeds meer in verschillende hippe huiskamers en woonbladen.

Hou jij van zowel warme tinten die goed gaan met koele kleuren of verschillende wit nuances? Dan is terracotta precies wat jij zoekt! Deze aardse tint is ontzettend hip in 2017, en is dan ook veel in woonbladen te zien. Of maak jouw interieur af met een marmeren vloer, dit is al een statement op zich, dus als je geen zin hebt om alles op te vullen met kleine decoraties dan is iets groots als een marmeren vloer een aanrader.

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
AliExpress 1,63% CashCoins

AliExpress

Shop voordelig kleding, sieraden, huis & tuin, elektronica, accessoires en nog veel meer bij AliExpress

Naar de actie
Blokker 1,88% CashCoins

Blokker

Huishoud, speelgoed, tuinmeubilair en luxe producten koop je met korting bij Blokker.

Naar de actie
Leen Bakker 0,38% CashCoins

Leen Bakker

Meubels, decoratie, woonaccessoires en tuinartikelen koop je met korting bij Leen Bakker.

Naar de actie
Close
Tot 1,75% CashCoins
Ontvang €5,- korting bij één bestelling bij Pazzox.nl
Code:WELKOM5
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click