ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
De grootste woontrends voor het najaar!
13/09/2016

Ieder seizoen zien we trends komen en gaan. Niet alleen voor kleding maar ook voor de woonkamer. Nu zal je niet ieder seizoen een nieuwe bank, tafel of fauteuil aanschaffen, maar door accessoires en een likje verf kan je eenvoudig en voordelig meedoen aan de nieuwste woontrends.

Living the tropical life!
Leven in de tropen… Het is nu eenmaal niet voor iedereen weggelegd. Of toch wel? Je hoeft hiervoor niet eens te emigreren! De tropen in je huis halen is namelijk een enorm grote woontrend. Bloemen en planten spelen de hoofdrol, niet alleen door daadwerkelijk planten in je huis te plaatsen maar ook door schilderijtjes van planten, natuurlijke materialen en tropenprints aan je interieur toe te voegen. Neem bijvoorbeeld een bamboe tafel, rietenmand, een paar planten en je bent al een heel eind. Een likje verf op de muur in een aardse tint en je bent klaar!

Simplicity has it all
Met een drukke baan, wil je thuis tot rust komen. Deze woontrend, met eenvoud als kernwoord, zal ervoor zorgen dat je helemaal tot rust komt in je eigen huis. Terug naar de basis, dat is wat je nodig hebt. Natuurlijke materialen zoals linnen, klei, steen en hout vormen deze basis. Niet te veel poespas, maar enkel datgene wat jij nodig hebt. Natuurlijk zal je als mens ook hysterische en moderne producten nodig hebben (zoals een TV). Deze “verstop” je simpelweg in kasten die de eenvoud wél uitstralen. Een eenvoudig interieur is makkelijk te realiseren. Begin eens met alle rommeltjes op te ruimen en enkel de spullen te laten staan die je nodig hebt, zoals de bank, je salontafel etc. Accessoires zijn verleden tijd, het is tijd voor rust en eenvoud!

Worker’s cave
We zijn al bekend met de industriële woontrend, maar dit najaar gaan we nog een stapje verder. Alle meubels mogen zo direct uit de fabriek je huiskamer in. Indien deze woontrend jou aanspreekt hoeven doorleefde stalen kasten en lederen banken niet meer naar de stort en zijn juist perfect voor je interieur! Ruige materialen zoals staal, geleefd hout en leer vormen de basis van de trend.

Scandinavian dreams
Ook met deze woontrend ben je vast al wel bekend. Deze frisse woontrend is dan erg eenvoudig te realiseren. In de basis zien we maagdelijk witte muren met basic meubels. Rechte lijnen zijn passé en ronde vormen zijn hip. Accessoires in natuurlijke en frisse tinten zijn de “kleur” die je aan je interieur toevoegt. Hysterische kleuren passen echter niet in dit interieur, denk juist aan pastel tinten. Hoe je jouw huis voordelig kan omtoveren tot een Scandinavian dream? Geef je muren een goede lik witte verf en zorg dat je alle kleurrijke en rommelige spullen weghaalt. Kleed je woonkamer vervolgens aan met een aantal kussentjes, kleedjes en vaasjes met een natuurlijke touch. Wil je iets meer geld spenderen? Dan kunnen we je zeker aanraden een ronde salontafel aan te schaffen die het plaatje helemaal compleet zal maken. 

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
Leen Bakker 0,38% CashCoins

Leen Bakker

Meubels, decoratie, woonaccessoires en tuinartikelen koop je met korting bij Leen Bakker.

Naar de actie
Close
0,75% CashCoins
Ontvang €100,- korting op jouw boeking bij CamperDays
Code:CAMPER2023
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click