ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Zó stap je over naar een andere zorgverzekering
04/12/2016

Naast Sinterklaas en Kerstmis is er nóg iets wat typerend is voor de decembermaand: overstappen van zorgverzekering. Maar hoe moet dat eigenlijk? Voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken, is er goed nieuws: we hebben een korte, overzichtelijke uitleg voor je zodat je in mum van tijd alle ins en outs weet! Lees je mee?

Vergelijk je zorgverzekering
Is overstappen wel verstandig? In veel gevallen kan het je iets opleveren. Een betere premie of dekking, bijvoorbeeld (en soms zelfs allebei). Daarnaast is de kans groot dat je zorgbehoefte na een jaar is veranderd, dus is het raadzaam om elk jaar te checken wat je nodig hebt. Weet je precies wat je wel (of niet) nodig hebt en ga je overstappen? Doe dat uiterlijk vóór 31 januari!

Ik heb zorgverzekeringen vergeleken. En nu?
Heb je dé zorgverzekering gevonden die bij je past? Op deze pagina kun je makkelijk overstappen. Zoek de zorgverzekering die je wilt op en klik op ‘Afsluiten’. Je gaat zo automatisch naar de website van jouw nieuwe zorgverzekeraar die je heel goed helpt. In slechts enkele stappen heb jij je nieuwe zorgverzekering voor 2017 geregeld!

En mijn oude zorgverzekering dan?
Die moet je vóór 1 januari opzeggen (dat is heel belangrijk!). In de meeste gevallen regelt jouw nieuwe zorgverzekering dat je oude zorgverzekering wordt opgezegd. Dat wordt dan - heel makkelijk - automatisch voor je geregeld. Je kunt natuurlijk ook eerst je oude zorgverzekering opzeggen voor 1 januari en daarna een nieuwe uitkiezen. Voor het afsluiten van een nieuwe verzekering heb je dan tot 31 januari de tijd.

Wacht, er is meer! Je krijgt ook… een gratis reis
Ja, dat lees je goed! Als je je inlogt en via deze pagina een zorgverzekering afsluit, krijg je ook nog eens een gratis reis én je geeft je saldo een behoorlijke boost. Win-win! Waar de gratis reis naartoe gaat? Toscane, Praag of Dubai. Fijne vakantie!

   
Close
Tot 1,25% CashCoins
20% korting bij besteding vanaf €100 bij Lyle & Scott
Code:AUTUMN20
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click