ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Zorgverzekering 2015: De premies zijn bekend!
20/11/2014

Nu de premies van de zorgverzekering 2015 bekend zijn gemaakt, ben jij aan zet! Het is tijd om je huidige zorgverzekering onder de loep te nemen en op zoek te gaan de beste zorgverzekering 2015. Goed rondkijken loont zeker, want de premies zijn omhoog gegaan en er valt veel te kiezen!

Zoveel mensen, zoveel wensen. Naast de verplichte basisverzekering – die iedereen dus heeft – zijn er tal van ‘extra’s’ die je zou kunnen meeverzekeren. Zorg in het buitenland is handig voor mensen die veel reizen, maar niet nodig voor mensen die nooit buiten Nederland op reis gaan. Een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen is heel fijn voor brildragers, maar je hebt er niets aan als je ogen nog goed genoeg zijn. En ga zo maar door. Je kunt je verzekering zo samenstellen, dat de polis goed past bij jouw behoeften én portemonnee.

Voor wie weinig zorg nodig heeft en/of een kleinere portemonnee heeft is de budgetpolis een goede optie! Veel verzekeringen bieden dit jaar zo’n polis aan. Je betaald hierbij een lagere premie, in ruil voor minder keuzevrijheid in ziekenhuizen en artsen. Zeker een overweging waard!

Zie jij met alle mogelijkheden even door de bomen het bos niet meer? Gebruik dan een handige vergelijkingssite zoals PriseWise, hoyhoy.nl of Independer. Zij zetten alle mogelijkheden voor je op een rijtje, geven goed advies en helpen je zorgverzekeringen en premies gemakkelijk te vergelijken. En sluit je via Ipay.nl je zorgverzekering af, dan krijg je nog extra korting ook!

   
Close
Tot 2,00% CashCoins
Ontvang 2% korting op alles bij Auto-onderdelen24
Code:WGAINSNL2
ONTVANG 0,50% CASHCOINS bol.com
visit register click click