ONTVANG 16,25 CASHCOINS ONTVANG 16,25 CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Ontvang net als ik 1,31% CashCoins bij Bestel Verf.

Cashback en Korting bij Bestel Verf

Bestel verf van hoge kwaliteit met korting bij Bestel Verf

Of je nou op zoek bent naar grondverf, parketolie, transparant-lak, spuitbussen verf, timmerindustrie verf of verdunningen, bij Bestel Verf vind je een groot assortiment verf van topmerken als Sikkens, Sigma, Nelf, Drenth, Zero en Koopmans. Naast vele soorten verf, kun je bij Bestel Verf ook terecht voor een compleet aanbod aan accessoires en gereedschap. Afstrijkmessen, stofmaskers, afzetlint, ladders, kwasten, rollers, werkkleding en kleurenwaaiers, ze hebben alles in huis om jouw verfklus te vergemakkelijken en veiliger te maken. Heb je tips nodig met betrekking tot het gebruik van verf op verschillende oppervlakken? Bestel Verf helpt je op weg met veel uitgebreide tips, om ervoor te zorgen dat de verf het beste tot zijn recht komt.
Categorieën
CashCoins
  • Extra informatie
Shop gereedschap box

Kortingsacties en kortingscodes voor Bestel Verf

Geen resultaten gevonden

Bestel Verf Beoordelingen 2 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
John Wayn  | 20/06/22   17:50:40 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke website en ik had enkele vragen over vulmiddelen en heb een bijzonder snel, uitgebreid en duidelijk advies gekregen van Bestel Verf. Daarnast was de levering correct en snel geleverd. Absolute aanrader!
Rob Dyrdek  | 02/11/20   14:38:00 | Winkelbeoordeling :
Ik had enkele vragen over vulmiddelen en heb een bijzonder snel, uitgebreid en duidelijk advies gekregen. Ook mijn vervolgvragen werden bijzonder goed beantwoord. Daarnast was de levering correct en snel. Bestel Verf is dus een absolute aanrader!

Vergelijkbare shops

Close
0,50% CashCoins
€50,- extra korting op jouw zomervakantie bij Thomas Cook
Code:ZOMER50
ONTVANG 16,25 CASHCOINS ONTVANG 16,25 CASHCOINS
visit register click click