Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Ontvang net als ik 12,50 CashCoins bij Zorgkiezer.nl.

Cashback en Korting bij Zorgkiezer.nl

bij deze shop ontvang je cashback + extra korting met 1 acties

Kies jouw verzekering mét extra korting bij ZorgKiezer.nl

ZorgKiezer.nl is al tien jaar de grootste onafhankelijke vergelijkingssite: elk jaar vergelijken ruim 450.000 mensen hun zorgverzekering bij ZorgKiezer.nl. Via de website kunnen alle zorgverzekeraars met elkaar vergeleken worden op premie, voorwaarden en kortingen. De bedoeling is dat je een aantal vragen beantwoord. Daarna is direct te zien wat de goedkoopste verzekering is voor iedere situatie. Deze kan direct online en met korting worden afgesloten. ZorgKiezer.nl biedt een gratis overstapservice en zegt je oude verzekering op.
Categorieën
CashCoins
  • Extra informatie
Shop gereedschap box
Statistieken
  • Snelheid CashCoins toekennen:2.99 snel met 2.99 dagen
  • Betrouwbaarheid: 96% 96
cbk-alertbar-banner
Direct tijdens het browsen zien bij welke shops je cashback krijgt? Gebruik onze gratis alertbar

Kortingsacties en kortingscodes voor Zorgkiezer.nl

12,50 CashCoins
banner
Bij Zorgkiezer kun je heel eenvoudig onafhankelijk meer dan 50 zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor kun je zelfs tot €300,- besparen!
Geldig t/m: 31-10-2018 Naar de actie

Blog Zorgkiezer.nl

Zorgkiezer.nl Beoordelingen 10 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Adri Veltman  | 01/12/17   14:26:36 | Winkelbeoordeling :
Al verschillende keren zijn wij overgestapt van ziektekosten verzekeraar. Elk jaar zit ik uren te puzzelen om er achter te komen waar het voordeel te halen. Dankzij Zorgkiezer kon ik het dit jaar heel eenvoudig bekijken.
Uli Jankowski  | 27/11/17   11:10:50 | Winkelbeoordeling :
Een perfecte site voor iedereen om optimal te kijken en toe vergelijken wat belangrijk is bij en zorgverzekering. Werkt absoluut zonder problemen en ik heb een goede overzicht van verschillende zorgverzekering gevonden zoals in de prijs en de keuze mogelijkheden. werkt snel en ook de opmaak vindt ik mooi gedaan
kim sijbring  | 17/11/17   20:54:54 | Winkelbeoordeling :
Ik kreeg de tip om eens op deze vergelijkingssite te kijken naar welke opties er allemaal zijn voor een goedkopere en betere zorgverzekeraar die tandarts kosten wel 100% dekt. De website is zeer gebruiksvriendelijk en het is makkelijk om opties te kiezen die ik belangrijk vind. Heel duidelijk en overzichtelijk. Ik ben 35 euro goedkoper per maand met meer dekking dan mijn vorige zorgverzekeraar. Echt een aanrader!

Populaire webshops:

  Ziggo
Close
2,50% CashCoins
10% korting op alles bij Bongo
Code:APRIL10NL
visit register click click