ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help
Shop schoolspullen met CashCoins
22/08/2018

Schoolspullen

Helaas, maar waar; het einde van de zomervakantie is alweer in zicht. Zorg dat je helemaal klaar bent om terug naar school te gaan en shop al je benodigdheden met extra veel korting en CashCoins! Lees snel verder…

Aan al het goede komt een eind, zo ook aan de zomervakantie. Na weken van uitslapen, zonnen, chillen en zwemmen wordt het weer tijd om je rugzak te vullen met boeken, pennen en schriften. We gaan weer terug naar school! De kans is groot dat je nog niet helemaal voorbereid bent. Heb je bijvoorbeeld al een agenda, nieuwe schriften, rekenmachine of geodriehoek? Zorg dat je op tijd klaar bent voor school en shop al je benodigdheden nu met extra korting én CashCoins!

Maar waar vind je al die schoolspullen met extra korting en CashCoins? Op deze speciale pagina, die helemaal in het teken staat van ‘Back to school’. Je ziet hier niet alleen alle webshops die schoolspullen verkopen, je vindt ook direct een overzicht van de beste acties. Zo heeft HEMA 50% korting op merkagenda’s + 1,13% CashCoins, ontvang je bij Large tot wel 70% korting + 0,75% CashCoins en ontvang je bij Bruna een gratis gymbag + tot 1,25% CashCoins!

>> Ga direct naar de Back to school pagina en shop schoolspullen met CashCoins!

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
HEMA 0,88% CashCoins

HEMA

De beste artikelen met de laagste prijzen vind je bij HEMA! Shop nu extra voordelig met korting.

Naar de actie
Close
1,25% CashCoins
6% korting op museumkaartjes bij Tiqets
Code:TIQETSMUSEUMS
ONTVANG 0,75% CASHCOINS LEGO
visit register click click