ONTVANG TOT 7,50 CASHCOINS hollandsnieuwe
Dit is de winnaar van het all inclusive arrangement...
25/06/2020

voordeeluitjes

Je kon kans maken op een all inclusive arrangement t.w.v. €359,- van Voordeeluitjes.nl! De winnaar is inmiddels bekend. Lees snel verder om te zien of je gewonnen hebt... 

Quality time met zijn tweetjes doorbrengen, of juist gezellig met het gezin of vrienden/vriendinnen op pad? Bij Voordeeluitjes.nl boek je de leukste hotelarrangementen en vakantieparken! En met 7500+ aanbiedingen in binnen- en buitenland is de keuze ruim. Het doel van Voordeeluitjes is om een uniek aanbod te creëren tegen de meest optimale prijs. Zo krijg je bijvoorbeeld naast een overnachting met ontbijt vele extra’s. Denk hierbij aan een welkomstdrankje, één of meer diners, wandel- of fietsroutes, vrij gebruik van luxe faciliteiten of een korting op een leuke activiteit. Namens voordeeluitjes.nl mochten we een all inclusive arrangement weggeven, waarbij je 2 nachten verblijft in 3-sterren Hotel de Elderschans inclusief ontbijt. De gelukkige winnaar die dit arrangement heeft gewonnen is... Marijke B. Van harte gefeliciteerd met de gewonnen prijs, Marijke! 

Direct een geweldig arrangement boeken bij Hotel de Elderschans? Bekijk dan nu hier de deal op Voordeeluitjes.nl en ontvang 1,25% CashCoins!

>> Doe ook mee aan de ledenactie van deze maand!

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
Voordeeluitjes.nl 1,25% CashCoins

Voordeeluitjes.nl

Boek hotels met voordelige hotelarrangementen met korting bij Voordeeluitjes.nl!

Naar de actie
Close
Tot 2,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 7,50 CASHCOINS hollandsnieuwe
visit register click click