ONTVANG 3,00% CASHCOINS ten Cate
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

123tijdschrift.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over 123tijdschrift.nl

Krijg korting op een tijdschrift abonnement van 123tijdschrift.nl

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand of wil je jezelf eens verwennen met een tijdschrift abonnement? 123tijdschrift.nl heeft een grote collectie tijdschrift abonnementen van diverse dagbladen, weekbladen, maandbladen en vakbladen. Je kunt kiezen uit meer dan 300 tijdschrift aanbiedingen. Verras je vriend met een echt mannenblad, doe wooninspiratie op in vt wonen of neem een flair abonnement.

123tijdschrift.nl Beoordelingen

 | 19/01/19  15:17:43 | Winkelbeoordeling :
heel been keus uit tijdschriften. mijn favoriet blijft toch wel de Margriet want daar staan zulke gepassioneerde verhalen in. net als een abboneent leveren ze altijd snel en netjes in e'en plastic verpakking zat get niet doorweektis
Kim Panne  | 08/03/17  14:47:46 | Winkelbeoordeling :
Hele leuke site als je van lezen houdt!
jolanda sandbergen  | 27/02/17  16:30:03 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel nu al een tijdje bij 123 tijdschrift. nl En ik vind het een heel fijn systeem. Als er iets mis is dan kan je altijd bellen of contact opnemen. En de producten zijn van 123tijdschrift.nl van zeer goede kwaliteit!
Sea Janssen  | 27/01/17  16:48:48 | Winkelbeoordeling :
Eerlijk gezegd heb ik er nog nooit besteld, maar ken het wel van naam., lijkt me een snelle site.
Martin Dijkhuizen  | 27/01/17  17:38:08 | Winkelbeoordeling :
Leuke site
Pauline Boersma  | 02/12/16  05:02:47 | Winkelbeoordeling :
Super leuk abonnement op een tijdschrift kado gedaan aan een vriendin! Snelle en goede service bij 123tijdschrift.nl
 | 27/11/16  00:12:32 | Winkelbeoordeling :
Goeie site
Martijn van Ginkel  | 06/11/16  23:33:05 | Winkelbeoordeling :
Prima
Bemvindo Massamba  | 14/10/16  16:59:37 | Winkelbeoordeling :
123tijdschrift heeft een mooi aanbod en een zeer hoge kwaliteit
Karen van Rossum  | 16/08/16  00:15:25 | Winkelbeoordeling :
Online via 123tijdschrift.nl bestellen gaat makkelijk, kan op ieder moment van de dag en is leuk snuffelen op de website! Doen dus!
Olivier la Porte  | 12/06/16  19:22:54 | Winkelbeoordeling :
De Donald duck op de iPad lezen is chill
Elly Stöver  | 09/06/16  09:32:01 | Winkelbeoordeling :
Via de site een proefabonnement besteld voor mijn man op truckstars. Alles verliep keurig en we hebben hem al voor de eerste keer ontvangen. Snelle regeling van het abonnement en ook de bevestiging. Ook prettig dat hij automatisch stopt.
Siedo Henstra  | 08/06/16  19:20:01 | Winkelbeoordeling :
Heerlijk thuis een kado uitzoeken die altijd in de smaak valt en gewaardeerd wordt. Veel keuze goede prijs en kwaliteit en service. Ik maak hier vaker gebruik van en dus aan te bevelen. Bonus via deze site!
Frank Davidse  | 12/05/16  07:05:37 | Winkelbeoordeling :
Ik ga nooit meer naar de winkel voor mijn tijdschrift. Op deze site vind ik alles wat ik zoek en tegen een goede prijs.
Jitte Hoogenboom  | 20/04/16  17:24:37 | Winkelbeoordeling :
Ik zocht een leuk goedkoop tijdschrift en kwam op 123tijdschrift.nl. Leuke verfrissende site, makkelijk te vinden wat je zoekt. En leuke goedkope aanbiedingen. Daarom goed aan te bevelen, koop een tijdschrift via 123tijdschrift.nl
Anne Bronder  | 15/04/16  12:08:59 | Winkelbeoordeling :
Ik ben er blij met deze website. Ik kijk er vaak voor nieuwe tijdschriften en bestel ook regelmatig. Site werkt goed op mijn ipad en ziet er mooi uit.
Patrick Loonen  | 18/02/16  09:58:08 | Winkelbeoordeling :
dit zijn goede tijdschriften, ik raad iedereen aan, om hier gebruik van te maken groeten Patrick
Johan Wijngaarden  | 18/10/15  21:38:52 | Winkelbeoordeling :
Soepel lopende website met een zeer uitgebreid assortiment tijdschriften. Altijd up-to-date, storing vrij. Fraaie aanbiedingen, dito abonnementen. Gemak dienst de mens, lezen scherpt de geest, je blijft actueel!
Gijs Engels  | 13/10/15  16:25:41 | Winkelbeoordeling :
Prima website, met wel een heel uitgebreid assortiment. Overzichtelijk gerangschikt. Vaak leuke aanbieden en kort lopende abonnementsvormen. Altijd via deze ff kijken, vaak is dit voordeliger dan bij het tijdschrift zelf.
Barbara Hofman  | 08/10/15  20:16:14 | Winkelbeoordeling :
Op deze site alle tijdschriften die de moeite waard zijn op een rij en een proefabonnement is ook echt een proefabonnement dus geen addertjes onder het gras, leuk cadeau om te geven voor een verjaardag bijvoorbeeld.
Maritha Goedhart  | 07/10/15  08:29:06 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop met een goede service! Ook qua prijs zijn ze goed te doen, met vaak kortingen en leuke acties. Een aanrader voor iedereen. Ook is er een erg groot assortiment aan tijdschriften en dus kun je voor alles wat je nodig hebt daar terecht. Jong of oud.
d. bhulai  | 06/10/15  20:07:10 | Winkelbeoordeling :
Op 123tijdschrift.nl vindt je verschillende soorten bladen zoals jeugdbladen, autobladen, hobbybladen, enz. Je kunt ook verschillende soorten abonnementen op deze bladen nemen. Op de site vindt je de betreffende informatie en prijzen.
Patrick De Bie  | 01/10/15  15:30:24 | Winkelbeoordeling :
Ik ben hier zo tevreden over ik had nooit verwacht dat het zo ongelooflijk leuk was om 123 Tijdschrift.nl te lezen en daar zou iemand te kunnen genieten samen met het hele gezinIk had geen andere keuze kunnen maken die beter was geweestWat gelezen en ook & gezond voor de geest
Marcel Reynen  | 25/09/15  17:39:43 | Winkelbeoordeling :
123tijdschrift.nl is een mooie site als een tijdelijk abonnement op een tijdschrift wilt: er zijn steeds mooie acties. De keuze is divers: vrouwenbladen, computerbladen, sportbladen. Eigenlijk is alles daar te vinden. Ikzelf heb een abonnement op VI genomen: 8 euro, 15 weken! Dat is niet gek!
George Westerhof  | 22/09/15  16:09:54 | Winkelbeoordeling :
Hou je van lezen ? Wil je bij de tijd blijven ? Er is volop keus bij 123tijdschrift.nl. Ga je op vakantie, neem een paar tijdschriften mee ! En wil je een abonnement opzeggen ? Geen probleem ! Is het niks voor jou, geef het een ander kado !!
marieke elemans  | 19/09/15  09:15:01 | Winkelbeoordeling :
Op deze site vind je tijdschriften in allerlei categorieën, van vrouwenbladen tot wandelbladen, hobbybladen of jeugdbladen. Ook hebben ze veel aanbieden van korte abonnementen met hoge kortingen. Dus ben je op zoek naar een leuk tijdschriftabonnement, kijk dan eens op 123tijdschrift.nl!
Arnold Witjes  | 07/09/15  10:08:56 | Winkelbeoordeling :
geweldige site, werk prima, en duidelijk. Vooral zo doorgaan en affilate wil ik ook wel worden om uw product goed te promoten.veel succes gewenst namens ons team, geweldig en een echte aanrader kopen
Guido Marchal  | 06/09/15  08:24:27 | Winkelbeoordeling :
Goede en betrouwbare service had een vraag en die werd meteen naar tevredenheid afgehandeld top service!!
Leike Wijnands  | 18/08/15  17:01:08 | Winkelbeoordeling :
goede site alles duidelijk overzichtelijk en mooi ingedeeld. een aanrader voor iedereen. zal deze zeker aanprijzen bij vrienden en familie. top zeker zo door gaan met deze site. de service is ook super en levering dik te vrede over.
Samuel Boersma  | 17/08/15  15:45:48 | Winkelbeoordeling :
Super goed! Leuke tijdschriften en snel in huis!
Fijko Vos  | 10/08/15  21:40:57 | Winkelbeoordeling :
1223tijdschrift.nl is een website met supervoordelige en leuke aanbiedingen voor vele tijdschriften. Ik kende het eerst niet, maar ik moet zeggen het is een absolute aanrader om een abonnement via deze site te regelen!
Suzanne van Kooten  | 04/08/15  20:53:28 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop
M.e Bezuijen  | 03/08/15  13:41:10 | Winkelbeoordeling :
Super leuke website met heel veel aanbodn ik ben fan! Snelle levering en een oneindige keuze
Gedion Nemeth  | 03/08/15  00:47:56 | Winkelbeoordeling :
top egt een uitstekende webshop ze hebben egt het proberen waard dus ga nu snel naar de website om het te checken want voor je het weet heb je alle sgekocht wat je nodig hebt dus ga ervoor en druk de link
Erik Geldermann  | 28/07/15  08:09:35 | Winkelbeoordeling :
De keuze is reuze. Het assortiment is gigantisch en de prijs prestatie verhouding is zeer goed. Je kunt op deze site alles kopen wat je maar kunt bedenken. De verzending is ook goed geregeld. Als je vandaag besteld heb je het in de meeste gevallen morgen thuis.
Lewis Hamilton  | 26/07/15  09:20:44 | Winkelbeoordeling :
Goede aanbiedingen. Altijd direct en heel duidelijk aangegeven of het een doorlopend abonnement betreft of automatisch stopt. Zeer overzichtelijke website en zeker als je het kado geeft aan iemand ook een automatisch stop heeft.
Kkn  | 22/07/15  18:56:41 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke website waar je verschillende tijdschriften kunt kopen met korting. Erg toegankelijk, de tijdschriften zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Ook is het mogelijk om een abonnement cadeau te geven.
Lena Rasker  | 18/07/15  15:46:50 | Winkelbeoordeling :
123 tijdschrift is een hele fijne winkel en site. alle tijdschriften die je maar kan bedenken zijn er, de service is heel goed, verzending heel snel en de kwaliteit is altijd goed. ik heb veel goede tips en advies gekregen.
Roos van Wijk  | 14/07/15  20:51:56 | Winkelbeoordeling :
Bij hier pas zelf een abonnenment afgesloten ik vond de site erg overzichtelijk je kan een rubriek kiezen als je het tijdschrift aanklikt staat er heel duidelijk de prijs en voor hoeveel nummers en ook of het abonnement doorlopend is of dat het automatisch afloopt na aangegeven aantal tijdschriften.
emma govers  | 14/07/15  07:37:10 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een abonnement op Autoweek bij 123 tijdschrift afgesloten vorig jaar. alleen ik wilde hem maar voor 1 jaar, het abonnementsgeld is nu voor een 2de jaar afgeschreven. SVP stopzetten. terwijl dit wettelijk niet eens ,meer mag een hele slechte zaak vind ik dit dus niet aan te raden
Henk F.D. smid  | 13/07/15  22:10:47 | Winkelbeoordeling :
123 tijdschrift is eigenlijk heel erg ouderwets en voor senioren, althans dat was mijn eerste indruk en na het bekijken van de portfolio ben ik er definitief achter, het is voor oude vandagen en mensen die werkelijk alle tijd hebben om de meeste gekke onzin te lezen.
Johan Cruijff  | 10/07/15  14:47:08 | Winkelbeoordeling :
Goede aanbiedingen. Altijd direct en heel duidelijk aangegeven of het een doorlopend abonnement betreft of automatisch stopt. Zeer overzichtelijke website en zeker als je het kado geeft aan iemand ook een automatisch stop heeft.
Ruben Warmerdam  | 08/07/15  20:31:53 | Winkelbeoordeling :
Zeer groot assortiment om uit te kiezen en vaak geen verzendkosten! Zelf ben ik een tevreden en vaste lezer van Quest Brain Entertainment, en ben ik dus zeer blij als 123 tijdschrift dit blad vaak met korting verkoopt dus ik ben zeer tevreden.
haantje smid  | 03/07/15  21:40:33 | Winkelbeoordeling :
Ik vind 123 tijdschrift echt een van de leukste kadootjes die ik heb gehad in de afgelopen jaren. Ik verveel me geen moment meer en ik leer oo nog eens een heleboel bij door al dat lezen. Echt heel fijn om geabonneerd te zijn.
joey hopmans  | 23/06/15  15:55:36 | Winkelbeoordeling :
bij 123tijdschrift.nl Kan je de goedkoopste tijdschriften. Vinden, ook word het snel thuis geleverd En krijg je flinke korting.
Arnold Treep  | 23/06/15  10:33:11 | Winkelbeoordeling :
Voor mijn Vaderdag een tijdschrift gekregen van 123 tijdschrift erg leuk en nuttig gebaar ik zou het iedereen aanraden ,het is gemakkelijk en leuk om te geven/krijgen en je hebt volop keuze dus er is voor iedereen wel een leuk of interessant blad te vinden.
Maitrie Poeran  | 22/06/15  21:01:37 | Winkelbeoordeling :
Webshop met zeer kwalitatieve en interessante tijdschriften.
nida pasaoglu  | 22/06/15  10:39:23 | Winkelbeoordeling :
Kwaliteit is erg goed je krijg je bestelling altijd mooi optijd, de klantenservice is uitstekend. Ze helpen je met alles en je komt nooit in moeilijkheden omdat ze altijd een oplossing voor je hebben.
Wilfred Verbakel  | 11/06/15  13:54:17 | Winkelbeoordeling :
Goede aanbiedingen. Altijd direct en heel duidelijk aangegeven of het een doorlopend abonnement betreft of automatisch stopt. Zeer overzichtelijke website en zeker als je het kado geeft aan iemand ook een automatisch stop heeft.
Johan van de Put  | 10/06/15  09:47:50 | Winkelbeoordeling :
Ik maak gebruik van 123tijdschrift.nl omdat het naast goede kortingen ook een enorme collectie tijdschriften aanbiedt, ook kan je hier tijdschrift- en dagblad abonnementen tegen de laagste prijs verkrijgen.
Merel Huizenga  | 07/06/15  11:59:15 | Winkelbeoordeling :
Deze webshop is erg duidelijk en overzichtelijk. Ik heb er vaak tijdschriften gekocht en abonnementen afgesloten en altijd goede service en als je vragen hebt worden die snel beantwoord voor je online.
Wim Speelberg  | 31/05/15  17:48:03 | Winkelbeoordeling :
Leuke site waar je voor het goede doel zeker een kijkje moet nemen. Veel verschillende en aantrekkelijke aanbiedingen en voor jong en oud is er wel iets. Zeker een aanrader voor nu en in de toekomst.
Beppie Sultana  | 31/05/15  14:18:43 | Winkelbeoordeling :
Goede aanbiedingen. Altijd direct en heel duidelijk aangegeven of het een doorlopend abonnement betreft of automatisch stopt. Zeer overzichtelijke website en zeker als je het kado geeft aan iemand ook een automatisch stop heeft.
Tessa van der Velde  | 24/05/15  16:11:53 | Winkelbeoordeling :
Hartstikke handig, dat 123tijdschrift. Ze hebben een bijzonder uitgebreide collectie om uit te kiezen en je kan je gemakkelijk en aanmelden bij het tijdschrift waar je een abonnement op wil. Nu maar hopen dat afmelden ook zo gemakkelijk gaat.
Gerton Bouma  | 24/05/15  19:24:00 | Winkelbeoordeling :
leuke tijdschriften altijd op de hoogte van de leukste aanbiedingen en wat er is gebeurt.en dit voor een vast maand bedrag in de maand probeer het nu en misschien zit er ook nog wel een leuk welkoms cadeautje bij
Jeroen Van Lieshout  | 19/05/15  17:05:07 | Winkelbeoordeling :
123tijdschrift.nl heeft een groot assortiment van tijdschriften. Er wordt onderscheid gemaakt in categorieën voor mannen, vrouwen en kinderen. Ook hebben ze verschillende aanbiedingen. Je krijgt bijvoorbeeld korting als je meerdere nummers bestelt.
Theo Hopmans  | 14/05/15  01:26:03 | Winkelbeoordeling :
Bij 123 tijdschrift.nl kun je heel veel verschillende tijdschrift abonnementen afsluiten, tegen zeer scherpe tarieven. Ook krijg je korting op alle mogelijke abonnementen en krijg je ook nog eens extra cashbacks op je account bijgeschreven.
Herman Hiemstra  | 10/05/15  17:28:15 | Winkelbeoordeling :
Via mijn werk kreeg ik laatst een tijdschriften bon en mijn eerste reactie was : wat moet ik er mee? Maar ik ben geslaagd! Het was zelfs moeilijk om te kiezen. Het is een auto tijdschrift geworden. Ruime keuze!
Jeroen van Lieshout  | 08/05/15  17:34:22 | Winkelbeoordeling :
123tijdschrift.nl heeft een groot assortiment van tijdschriften. Er wordt bijvoorbeeld onderscheid gemaakt in categorieën voor kinderen, mannen en vrouwen. Ook kun je korting krijgen als je meerdere nummers bestelt.
Alma Selimovic  | 08/05/15  11:33:13 | Winkelbeoordeling :
duurt erg lang dat je abbonnement geleverd is.waar je een klacht neer moet leggen is moeilijk te vinden....een familielid heeft een abbonement kado gekregen..moet ernog achteraan bellen omdat ze niet alles heeft gehad....leuk kado..maar wel balen zo..je wil dat een kado goed loopt.
Daniel van Dijken  | 05/05/15  20:20:52 | Winkelbeoordeling :
Goede site met leuke tijdschriften! De kwaliteit is erg goed, alles is goed geregeld. De klantenservice is ook heel goed. Altijd fijn om met 123tijdschrift.nl te werken! Alle tijdschriften die ik wil zijn te vinden!
Buket Ertem  | 04/05/15  12:00:31 | Winkelbeoordeling :
Het is een zeer handig webshop. Ik bestel er wel regelmatig. Het is voor mij een van de betrouwbaarste webshop's die ik ken. Ik zou het iedereen aanraden. Echt super. Ik heb de webshop via cashbackkorting leren kennen!
Radoslav Dobrev  | 02/05/15  07:43:33 | Winkelbeoordeling :
123tijdschrift offers a wide range of magazines and newspapers subscriptions nice gift for each and every moment! A magazine subscription is an original gift and a choice of over 350 titles and 500 subscriptions have something for everyone.
Rob Dumernit  | 01/05/15  09:05:59 | Winkelbeoordeling :
123tijdschrift.nl is een geode site om je tijdschriften te bestellen. Helaas ben ik niet zo van het lezen, maar als ik mensen hoor praten over tijdschriften, zal ik ze zeker naar deze site gaan verwijzen!
Marjolein Sonke  | 29/04/15  10:15:53 | Winkelbeoordeling :
123tijdschrift.nl is de beste site om een abonnement op een tijdschrift te nemen of om er een cadeau te doen aan iemand anders! Je hebt keuze uit super veel tijdschriften over vele verschillende onderwerpen, dus voor iedereen zit er wel iets leuks tussen!
Lica Steenbeek  | 28/04/15  12:58:29 | Winkelbeoordeling :
Superhandig is 123tijdschrift.nl! Zoek je favoriete tijdschrift op en 123tijdschrift.nl heeft het en stuurt het snel op. Ook kun je gewoon eens rondneuzen en kijken welke tijdschriften er nou zijn, handig
purple koopmans  | 28/04/15  04:57:21 | Winkelbeoordeling :
heb een tijdschrift aangevraagt via 123 tijdschrift,is mij heel erg goed bevallen,zou het iedereen kunnen aanraden.ga het ook eens als verjaardags kado geven kunnen ze zelf een blad kiezen er is genoeg keuze.
Petra Jansen  | 24/04/15  15:08:39 | Winkelbeoordeling :
123tijdschrift Geweldig wat een keus! En een snelle afhandeling van een bestelling! En weet u wat ook leuk is? Om iemand een tijdschrift cadeau te doen óf cadeau te vragen voor uw verjaardag! Kijk ook eens op hun site of er iets voor u bijzit!
erik koops  | 23/04/15  00:14:23 | Winkelbeoordeling :
Prima website om voor een leuk, gereduceerd bedrag een abonnement te nemen op een leuk tijdschrift. Zelfs ben ik via 123tijdschrift.nl lid geworden van mijn favoriete tijdschrift. Handig is dat je per thema kunt kiezen, links in het menu. Aanrader voor lettervreters!
Hans V trigt  | 19/04/15  21:05:02 | Winkelbeoordeling :
als u een blad via deze site bestel is het altijd veel duurder dan via andere bladen sites . Dit is erg jammer als je een cadeau bon heb gekregen en deze zo erg weinig waard is .er is wel veel keus op de site
Joyce van der Hart  | 19/04/15  15:54:05 | Winkelbeoordeling :
Ben jij op zoek naar een leuk tijdschrift voor jezelf of voor iemand anders? Ga dan eens naar 123tijdschrift.nl want daar vind je zeker iets.Van de Linda tot de Donald Duck of van de Grazia tot aan de Story.
Love Hartje  | 18/04/15  14:59:59 | Winkelbeoordeling :
Een leuke site waarop je heel veel verschillende tijdschriften kunt kopen! er is voor iedereen wel wat bij! van opvoeding tot buitenleven en van psygologie tot autobladen! er is enorm veel keus dus zo kan iedereen iets leuks vinden!
Nosa Oreavbiere  | 17/04/15  15:35:41 | Winkelbeoordeling :
Mij mening over 123tijdschrijf is goed want ik wou de net zeggen ze houden u op de hoogte' van de niuwe producte'en dat vind ik fine zolaag ze doorgaan met mensen verassen met nieuw ontwinkeling' naar buiten
Rinkje Kuiper  | 11/04/15  14:11:50 | Winkelbeoordeling :
Leuke website, met veel aanbod in bladen. Leuke en voordelige aanbiedingen. Keuze in mannenbladen, vrouwenbladen, kinderbladen. Duidelijke en overzichtelijke website. Bestel niet vaak, maar zo af en toe mag je jezelf verwennen toch?
Henriet van Wieren  | 09/04/15  21:37:45 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de kwaliteit bij 123tijdschrift.nl erg goed, ik ben er zeer tevreden over. Ik vind dat ze er ook een goede service hebben, ik zou 123tijdschrift.nl dus ook zeker aan andere mensen aanraden, ik heb er geen spijt van
gerard van der plas  | 09/04/15  07:30:16 | Winkelbeoordeling :
dit was een van de allereerste websites die ik in mijn favorieten map had toegevoegd.het is nu alweeer enkele jaren geleden maar ik vind het nog steeds het bekijken waard.gewoon zo doorgaan 123 tijdschrift
Karin gerritsen  | 08/04/15  19:28:29 | Winkelbeoordeling :
Een tijdje lid geweest van 123 tijdschrift en als het financiel mogelijk was zou ik het blijven doen. Bezorging is op tijd, betalen gaat prima en het is ook erg leuk om iemand een cadeaubon te geven, is eens wat anders!
Christian Weber  | 08/04/15  16:05:50 | Winkelbeoordeling :
123tijdschrift.nl is een van de betere websites in Nederland. Vol informatie over heel veel tijdschriften en goede en goedkope aanbiedingen. Dus kijk op 123tijdschriften.nl en laat je informeren over de beste abos.
Marc D. Van der Marel  | 07/04/15  19:20:09 | Winkelbeoordeling :
Geweldige prijzen! Geweldige acties! Geweldige klanten service! In andere woorden deze website is echt een aanrader voor iedereen! Ik had ooit een tijdschrift besteld en ik kreeg hem binnen de voorspelde tijd thuis! Top!
Luigi Pinna  | 02/04/15  10:51:04 | Winkelbeoordeling :
Ik heb geen goede ervaring met de service 123 tijdschrift.nl Site werkt slecht, telefoniste zeker niet klant vriendelijk en service gericht. De prijzen trokken me aan die zijn verder okay maar dat is het dan ook.
Gerrit Vink  | 01/04/15  20:29:36 | Winkelbeoordeling :
Bij 123 tijdschrift kan je allerlei tijdschriften bestellen. Het aanbod aan tijdschriften is zeer uitgebreid. Alle zaken lopen via de web shop van deze organisatie. Dit gaat allemaal heel vlot. De kwaliteit van het geleverde is goed. Ook de service is goed.
Avanka Besten  | 29/03/15  14:21:55 | Winkelbeoordeling :
Heb nu al diverse keren een code gewonnen voor een gratis tijdschrift. Helaas zijn deze alleen te downloaden als je een tablet hebt met Android of Apple. Lekker bij de tijd.Heb n Windows tablets en dan werkt t dus niet.Lekker waardeloos.
Leo Paans  | 29/03/15  05:33:43 | Winkelbeoordeling :
Bij 123 tijdschrift kun je alle dag- week- en maandbladen bestellen en levering binnen 1 dag. Ook voor combi abonnementen kun je terecht en op de site zijn alle categorieen heel duidelijk aangegeven waardoor je snel een keuze kunt maken
Angel de Wit  | 23/03/15  13:45:51 | Winkelbeoordeling :
Op 123tijdschrift.nl kan je tegen een leuke prijs een abonnement afsluiten op je favoriete tijdschriften. De meeste lopen automatisch af dus je hebt geen omkijken naar het op moeten zeggen. Vaak hebben ze ook leuke aanbiedingen zoals laatst dat je een Nationale Tijdschriftenbon cadeau kreeg.
Hilda Schouten  | 18/03/15  05:06:02 | Winkelbeoordeling :
123tijdschrift.nl is een hele leuke website. ze hebben er echt alle tijdschriften dus keus genoeg. neem eens een kijkje en je zult ontdekken dat er echt wel een tijdschrift bij zit die je leuk vindt. lekker makkelijk vanaf de bank uitzoeken.
pamela vermeij  | 16/03/15  08:35:30 | Winkelbeoordeling :
ik ben vooral dol op de proef abonnementen,kun je afwisselen in wat je wilt lezen,een jaar abonnement gaat mij altijd vervelen ofzo heel veel keuze bij 123 tijdschrift en voor hele leuke prijsjes.heerlijk als er een tijdschrift in de brievenbus ligt
Tanja Toonen  | 15/03/15  16:59:01 | Winkelbeoordeling :
Goede en gewoon duidelijke site. Je kunt het zo gek niet bedenken en ze hebben het. De bestellingen die ik bij ze heb gedaan zijn elke keer keurig netjes en op tijd bezorgd. Totaal geen klachten (in ieder geval Nog niet)!
Didi Didi  | 15/03/15  08:27:05 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk voor het bestellen van een leuk blad,leuk dat je ook nog een persoonlijke kaart kan maken en afdrukken..heb je gelijk ook nog wat te geven.want het blad duurt een paar dagen. Verder prima...
Michael  | 12/03/15  22:54:42 | Winkelbeoordeling :
Dit is een fantastische site en ik kijk er altijd met lezer op. Ik vind ook dat jullie leuke tijdschriften hebben daar ben ik heel blij mee. En ben al 20 jaar lid en dat is een hele goede prestatie vind ik zelf haha :)
Debora Cossu  | 12/03/15  07:01:10 | Winkelbeoordeling :
Groot en goed aanbod, goede aanbiedingen, altijd direct en heel duidelijk aangeven of het een doorlopend abbonnement betreft of automatisch stopt. Super snel,duidelijke website, accuraat, leuke webshop!
wil koster  | 10/03/15  20:13:05 | Winkelbeoordeling :
Wil je ook goedkoop de tijdschriften lezen die je interessant vindt? Neem dan nu een abonnement op 123tijdschrift.nl. Hier vindt je allerlei leuke aanbiedingen om abonnementen af te sluiten. Als je je verveelt is dat zeker een aanrader!
Sanne Scheeres  | 08/03/15  09:43:31 | Winkelbeoordeling :
Leuke site waar je werkelijk van allerlei tijdschriften kan vinden. Het zijn aflopende abonnementen dus ideaal om te kijken of een tijdschrift je bevalt of om cadeau te geven. Snelle service dus zeker een aanrader.
Laura Visscher  | 07/03/15  14:24:20 | Winkelbeoordeling :
Fijne site , veel keuze uit alle tijschrijften / bladen . Je betaald geen verzendkosten ! Ook de prijzen van de tijdschriften zijn goed betaalbaar en sommige nog goed koper dan in de winkel ! Snel bezorgd en binnen voordat het in de winkel ligt !
Jacqueline Goris  | 07/03/15  13:23:34 | Winkelbeoordeling :
Al twee keer heb ik bij 123tijdschrift een abonnement op een blad afgesloten voor bepaalde tijd en tot mijn tevredenheid hielden de abonnementen ook echt op ! Zonder addertjes onder het gras , dus ik ben echt zeer tevreden !
may pike  | 06/03/15  10:22:42 | Winkelbeoordeling :
site ziet er interessant uit. ze geven goede kortingen. ik ben zelf niet zo van de abbonementen. weinig tijd om het elke week te lezen. koop liever eens in de zoveel tijd een nummer los. maar ze hebben zeker goeie aanbiedingen
Ruben warmerdam  | 05/03/15  14:17:46 | Winkelbeoordeling :
Een duidelijke goede site met een groot aanbod aan tijdschriften en cadeau bonnen voor tijdschriften, dat alles voor een zeer degelijke prijs. Ik raad de site aan voor alle mensen die een goedkoop abbonement of los blad willen kopen.
annie deinum  | 04/03/15  15:12:42 | Winkelbeoordeling :
123tijdschrift.nl heeft de grootste collectie tijdschriften tegen de laagste prijzen. Met de kortingskode 123actie krijg je momenteel 3,50 euro korting op je favourite tijdschrift. Toch weer mooi meegenomen.
Sultan Mohammad Taj Zai  | 27/02/15  00:24:24 | Winkelbeoordeling :
Dit is gewoon de site als je eens alle tijdschriften goed wilt bekijken en vergelijken omdat je zo'n tijdschriftlezer bent als mijn jongste kind. We hebben zelf al een paar abonnementen gehad en door middel van deze website kun je kieskeurig gaan beslissen.
Stephanie van der Hart  | 26/02/15  16:14:06 | Winkelbeoordeling :
Ben jij op zoek naar een leuk tijdschrift of een leuk abbonoment? Voor je kinderen,zus,moeder,vader,neefje,nichtje of gewoon voor jezelf? Ga dan naar 123tijdschrift.nl want daar vind je zeer zeker iets leuks!
Anke van der Werf  | 26/02/15  12:15:16 | Winkelbeoordeling :
Op zoek naar een tijdschrift? Kijk dan op 123tijdschrift.nl! Het is een top website. Het heeft veel verschillende tijdschriften met een snelle levering! Je vindt op de website bladen voor alle leeftijden!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 3,00% CASHCOINS ten Cate
visit register click click