ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
Meld je aan en ontvang direct 1,25
Help

Allekabels Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Allekabels

Koop nu alle soorten kabels en nog veel meer aanverwante artikelen met korting bij Allekabels!

Op Allekabels.nl vind je alle soorten kabels, maar er is nog veel meer te vinden dan alleen kabels. Het assortiment bestaat uit diverse aanverwante artikelen zoals voedingen, omvormers, verlichting, gereedschap, reisstekkers en gadgets.

Allekabels Beoordelingen

Harry de Boer  | 23/09/22  08:43:41 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop met prima snelle verzending, ALLE KABELS doet alles goed. Hele duidelijke en overzichtelijke site, enorme keuze, prima prijs/kwaliteit verhouding, snelle en correcte levering. In één woord super!
Serkan Bulut  | 22/07/22  18:28:54 | Winkelbeoordeling :
Niet de eerste keer dat we bij Allekabels bestellen en steeds heel tevreden zijn en de snelle leveringen van kwaliteitsproducten met prima mooie prijzen. Zo doen we graag zaken met Allekabels.nl, Top!!
Hans Visser  | 04/07/22  17:20:39 | Winkelbeoordeling :
Het bestelde materiaal werd netjes binnen de gestelde tijd geleverd. Het kwam volledig overeen met de in de webshop getoonde afbeeldingen, maar dat verwacht ik ook van Allekabels want ik bestel er al jaren!
Tim Trabelsi  | 15/06/22  17:55:24 | Winkelbeoordeling :
Ja, mijn IPad oplaadkabel was stuk. Gauw een nieuwe kabel aangevraagd bij Allekabels.nl. De volgende dag lag deze kabel alweer goed verpakt in de brievenbus, supersnelle levering, dat is nooit een probleem bij Allekabels!
Kim Kimich  | 13/06/22  19:14:10 | Winkelbeoordeling :
Prima website van Allekabels.nl, met een zeer uitgebreid aanbod van kabels en dergelijke met duidelijke beschrijvingen. Snelle en vlotte leveringen met betaalbare prijzen, dus Allekabels is zeker een aanrader!
John Wayn  | 16/05/22  18:25:50 | Winkelbeoordeling :
Heb bij Allekabels.nl een oplaadkabel voor mijn Apple IPad gekocht Deze kabel doet het uitstekend. En binnen 2 dagen lag de kabel goed verpakt al in mijn brievenbus.Ik ben dus heel tevreden over Allekabels.nl!
Frans van Dusschoten  | 12/03/22  18:32:49 | Winkelbeoordeling :
Ik heb uiteindelijk precies de juiste kabels bij Allekabels.nl gevonden. Alle items waren op voorraad, en zoals beschreven, ook de volgende dag al thuis bezorgd, netjes en goed verpakt, ik ben heel tevreden over Allekabels.nl!
Harry Bellafonte  | 10/01/22  18:02:31 | Winkelbeoordeling :
Artikel gekozen vanuit het ruime assortiment. De bestelling is snel afgeleverd. Na een enkel gebruik bleek het artikel toch niet te werken. Na 1 telefoontje werd kosteloos een vervangend artikel aangeboden en opgestuurd. Topservice van Allekabels!
Charley Brown  | 22/10/21  07:54:21 | Winkelbeoordeling :
Prima site, Allekabels is namelijk zo veel goedkoper dan andere sites. Maandag besteld en dinsdag al netjes bezorgd en ook op het tijdstip wat er werd aangegeven. Dus complimenten voor Allekabels. Ik ben dik tevreden!
Heinz Friedrichs  | 11/10/21  14:28:17 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke webshop van Allekabels, heel ruim aanbod, scherpe prijzen, zeer snelle levering en degelijke verpakking, met duidelijke omschrijving met foto's (mannetje/vrouwtje) en lage prijzen, top service!
Anouska Bepnikova  | 06/09/21  20:11:17 | Winkelbeoordeling :
Goedkoop en de gekste kabels zijn verkrijgbaar bij Allekabels.nl. Doordat de website storing ondervind kon je niet inloggen. Hierdoor wist ik niet of mijn bestelling wel of niet gelukt was. Na een paar korte mailtjes ben ik wel zeer prettig geholpen.
Frank de Boer  | 20/07/21  11:36:54 | Winkelbeoordeling :
Mijn kabels haal ik altijd graag bij Allekabels.nl snel bezorgd en top kwaliteit, Laat in de avond besteld, vroeg in ochtend geleverd, Heel veel voorraad en keuze bij Allekabels.nl en al mijn bestellingen zijn correct afgehandeld en afgeleverd!
Pieter Nell  | 09/07/21  09:26:51 | Winkelbeoordeling :
Ik ben snelle leveringen en goede service zoals altijd gewoon van Allekabels.nl. Het zeer groot assortiment is gewoon top!! Wat je ook zoekt, dat hebben ze. En dan ook nog eens een verbluffend prima prijzen!
Vladimir Bepnikov  | 21/06/21  16:44:35 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel alles hier al jaren kwa netwerk spullen, goede prijskwaliteit verhouding tegenover de concurrentie, en niet te vergeten hier is de klant nog echt koning! De klantenservice van Allekabels is en was top en verzending was goed ingepakt!
Jos Thi  | 11/06/21  18:37:53 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al vaker een bestelling gedaan bij Allekabels.nl, altijd op tijd aangekomen en een uitstekende kwaliteit! Op de website kun je echt alle kabels vinden! Ik heb hier de HDMI-kabels gevonden die ik nergens anders kon vinden. Werd snel en netjes geleverd tegen een prima prijs.
Loise Hamilton  | 19/05/21  14:39:42 | Winkelbeoordeling :
Zeer snelle levering zoals ze beschrijven. Goede prijs kwaliteit. Alleen jammer dat het niet de kleur was wat ik besteld had ik had een grijze utp kabel op rol besteld en ze hebben een zwarte utp kabel op rol geleverd maar dat is helemaal geen probleem. Het is een correcte webshop.
Jax Teller  | 31/03/21  09:37:33 | Winkelbeoordeling :
AlleKabels heeft altijd precies wat je nodig hebt en als er iets niet op voorraad is, bestellen ze het direct, deze keer een HDMI verloop kabeltje besteld, levering binnen een dag, Super service van AlleKabels!
Stoffel van Doorn  | 20/03/21  09:05:34 | Winkelbeoordeling :
Setje van 4 oplaadbare AAA-batterijen gekocht bij Allekabels.nl. Na eenmaal opladen gaf er 1 de geest. Dit gemeld. Praktisch per omgaande bericht dat artikel wordt vervangen. Tot mijn verbazing viel binnen een week een compleet nieuw setje in de brievenbus, dat is pas service!
Piet Vettel  | 21/12/20  16:51:42 | Winkelbeoordeling :
Prima prijs/kwaliteit verhouding en een overzichtelijke en uitgebreide website van Allekabels.nl. Tevens was de bestelling de volgende dag meteen in huis. Volgende keer dus weer gewoon bestellen bij Allekabels.nl.
Akio Kaminaga  | 24/11/20  17:29:37 | Winkelbeoordeling :
De ene dag een loeplamp van 40 euro besteld en de volgende dag al in huis en de lamp doet het perfect. Goede website, snelle levering en niet duur. al met al 5 sterren en ik zou zeker weer bestellen bij Allekabels.nl in de toekomst.
Mark Webber  | 17/09/20  07:28:39 | Winkelbeoordeling :
Goede overzichtelijke website, met breed assortiment. Bestelling en verdere afhandeling duidelijk en snel, ook als je geen account aanmaakt! Updates via mail tav geplaatste bestellingen netjes. Producten netjes geleverd in juiste verpakking, kortom super van Allekabels.nl!
Jacks Teller  | 14/09/20  18:51:00 | Winkelbeoordeling :
Ik had snel een lange internet en tv kabel nodig. Had alles de volgende dag al in huis en prijs was veel goedkoper dan in de bouwmarkt. Op de site van Allekabels.nl staat alles duidelijk en gedetailleerd omschreven. Bestellen ging snel en makkelijk en met veel keuze uit betaalopties.
Peter wiegel  | 21/08/20  17:37:21 | Winkelbeoordeling :
17-3-2018 heb ik o.a. filament led lamp E27 gekocht. kort geleden is deze lamp er mee gestopt. ik wist dat er garantie op die lamp zat van 3 jr. en ik had de verpakking en digitaal aankoopbewijs. even bellen en daarna e-mailen met foto van de kapotte filament led lamp. en voor de prijs die ik er toen voor betaalde kreeg ik 2 nwe gratis toegestuurd. top bedrijf.
Veronika Kalou  | 28/07/20  07:27:54 | Winkelbeoordeling :
Ik had drie kabels nodig van 5 meter om mijn LCD beeldscherm aan te sluiten op mijn cnc kantbank omdat ik de computer heb verplaatst. Allekabels had al mijn benodigdheden mooi op voorraad en ik had ze daardoor snel binnen zodat ik verder kon met mijn werk,goede kwaliteits kabels en goed verpakt!
Pieta Bambergen  | 25/07/20  12:09:54 | Winkelbeoordeling :
Allekabels.nl vind ik een prima webshop hebben. Overzichtelijk, alles wat we wilden hebben we gevonden en een snelle levering en dat voor zeer concurrerende prijzen, Volgende keer als we wat nodig hebben kijken we weer gelijk bij Allekabels.nl
Harry Spotter  | 18/07/20  13:13:07 | Winkelbeoordeling :
Allekabels.nl heeft een hele duidelijke site en is goed van informatie, zeer goede en duidelijke afhandeling van de bestelling. Prijs technisch goed in de internet markt. Alom een goede online leverancier, ik bestel er geregeld want elk vreemd kabeltje hebben ze ook!
Ferry Swinkels  | 13/07/20  19:45:29 | Winkelbeoordeling :
Een snelle levering bij Allekabels.nl, product omschrijving klopt daadwerkelijk en een goede prijs tevens zijn de producten zo verpakt dat het klopt geen onhandige dozen waar het product in verstop zit wat je vaak wel hebt, prima dus!
Sjaak Swart  | 26/06/20  08:31:07 | Winkelbeoordeling :
De bestelde trafo werd na een dag al geleverd en dus hadden wij weer licht in de duisternis (in ons geval de keuken) nu kan ik weer zien wat ik kook. Bedankt allekabels.nl voor de supersnelle service en levering!!!!!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
1,50% CashCoins
Tot 70% korting + 10% extra korting bij Kleertjes.com
Code:10EXTRA
ONTVANG 0,75% CASHCOINS MediaMarkt
visit register click click